Διαιτητές στο Λασίθι φορούσαν τα ίδια ρούχα με τη μία ομάδα! (pic)

Gazzetta team
Διαιτητές στο Λασίθι φορούσαν τα ίδια ρούχα με τη μία ομάδα! (pic)

bet365

Διαιτητικό τρίο στο Λασίθι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια εμφάνιση που φορούσε η μία ομάδα με αποτέλεσμα φίλαθλοι και παίκτες να μπερδεύουν τον διαιτητή με τους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχει μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο να μας εκπλήσσει. Μετά το αδιανόητο πέναλτι στην ΕΠΣ Σερρών, ήρθε το νέο περιστατικό από την Κρήτη και το Λασίθι να δείξει ότι είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα της Νεάπολης με τον ΑΣΙ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λασιθίου οι διαιτητές εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κόκκινες μπλούζες, οι οποίες όμως έμοιαζαν χρωματικά με τις εμφανίσεις της ομάδας του ΑΣΙ.

Ο διαιτητής ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα παρότι ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και φίλαθλοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν ποιος ήταν ο διαιτητής και ποιος ο ποδοσφαιριστής.

Έτσι, στο ημίχρονο η διαιτητική τριάδα αναγκάστηκε να αλλάξει εμφάνιση και φόρεσε τα κίτρινα για να σταματήσει το μπέρδεμα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Capitano.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα