Παρών στην κρίσιμη συνεδρίαση της UEFA ο Θόδωρος Ζαγοράκης

Gazzetta team
Παρών στην κρίσιμη συνεδρίαση της UEFA ο Θόδωρος Ζαγοράκης

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Ζαγοράκης, μετέβη στην Ελβετία για την κρίσιμη συνεδρίαση της UEFA που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (20/4). Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το Σάββατο (17/4) διαβάσατε ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης «θα πάει για πρώτη φορά ως πρόεδρος στην UEFA και το ταξίδι δεν θα είναι εθιμοτυπικό». Τη Δευτέρα (19/4) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για το ταξίδι του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα δώσει το παρών στην κρίσιμη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Όπως ανακοινώθηκε:

«Στο Montreux μετέβη ο πρόεδρος της Εκτ. Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο οποίος θα συμμετάσχει στις εργασίες του 45ου Τακτικού Συνεδρίου της UEFA στις 20 Απριλίου και ώρα 11:00-14:00. Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του κ. Ζαγοράκη σε εργασίες των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών, με την ιδιότητα του προέδρου της Ε.Π.Ο. Τα κυριότερα θέματα του συνεδρίου, είναι τα ακόλουθα.

Εκλογή μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA και Ευρωπαίων μελών του Συμβουλίου της FIFA.

Επικύρωση δύο εκπροσώπων της European Club Association και ενός εκπροσώπου των European Leagues ως μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.

Έγκριση της οικονομικής έκθεσης 2019-20 και του προϋπολογισμού για το 2021-22.

Τροποποιήσεις του καταστατικού της UEFA».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΟ: Ο Ζαγοράκης πάει για πρώτη φορά ως πρόεδρος στην UEFA και το ταξίδι δεν θα είναι «εθιμοτυπικό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα