ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αναστασιάδης: Τέλος από την Εθνική Ελλάδος

Αναστασιάδης: Τέλος από την Εθνική Ελλάδος

Αναστασιάδης: Τέλος από την Εθνική Ελλάδος

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική Ελλάδος ένα μήνα μετά την ήττα από την Αρμένια. Μέσα στη εβδομάδα νέα συνάντηση για την αποζημίωση.Τέλος και οι Γιαννακόπουλος, Μπασινάς...

Εναν μήνα και κάτι μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμενία ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αποτελέσει παρελθόν. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Γραμμένο και του έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής. Οι δύο άντρες συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας αλλά και τα όσα έγιναν στην Εθνική το τελευταίο διάστημα.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του. Φυσικά μέσα σε αυτό είναι και το ζήτημα της αποζημίωσης και το πως θα δοθεί.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής; (21+)

Μαζί με τον Αγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσει και όλο το επιτελείο το οποίο τον ακολουθούσε. Οπερ σημαίνει πως τόσο ο βοηθός του, Στέλιος Γιαννακόπουλος θα αποχαιρετήσει την Εθνική, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Αγγελος Μπασινάς.

Ο αντικαταστάτης
Σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη δεν διέρρευσε κάποιο όνομα μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο Βαγγελης Γραμμένος θέλει να συναντηθεί με την αρμόδια επιτροπή των Εθνικών ομάδων μιας και υπάρχουν διάφορες τάσεις για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό (αν θα είναι από το εξωτερικό ή κάποιος Ελληνας με τα ονόματα των Δέλλα και Ουζουνίδη να παίζουν στο τραπέζι). Τελική απόφαση ωστόσο δεν υπάρχει. Η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής θα γίνει την Τετάρτη.

Στην Αθήνα η UEFA με Λάκοβιτς, Ρηγόπουλο, Γεωργίου
Ο Βαγγέλης Γραμμένος θα έχει επίσης τουλάχιστον δύο συναντήσεις με τους εκπροσώπους της UEFA, που θα είναι την Δευτέρα στην Αθήνα. Οι Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου θα μιλήσουν με τον Βαγγέλη Γραμμένο αλλά και με τον υπερπαρατηρητή της FIFA, Πετρ Φουσεκ. Η ατζέντα των τριών πλευρών είχε να κάνει με τα ανοιχτά ζητήματα της ΕΠΟ τα οποία μεταξύ άλλων είναι ο κανονισμός της διαιτησίας και η βία. Γενικότερα πάντως θα γίνει κουβέντα για το κανονιστικό πλαίσιο.

Η συζήτηση ενόψει της νέας χρονιάς θα είναι εφ' όλης της ύλης. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα τα στελέχη αυτά να έχουν επαφή και με την Κυβέρνηση ή τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.