Συνεργασία μεταξύ ΕΠΟ και Ομοσπονδίας του Κατάρ!

Θάνος Σαρρής
Συνεργασία μεταξύ ΕΠΟ και Ομοσπονδίας του Κατάρ!

bet365

Με πρωτοβουλία του Έλληνα διευθύνοντος συμβούλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Σάκη Μπατσίλα, υπογράφτηκε στο Κατάρ μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΟ και της Ομοσπονδίας της χώρας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο gazzetta.gr!

Ο άνθρωπος που ανέλαβε από την αρχή να υλοποιήσει το όραμα του Κατάρ για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 είναι Έλληνας και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, με δική του πρωτοβουλία ταξίδεψαν στη Μέση Ανατολή στελέχη της ΕΠΟ, προκειμένου να ξεκινήσουν συνεργασία μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών!

Ο Σάκης Μπατσίλας, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός διευθυντής της Supreme Committee for Delivery and Legacy, της επιτροπής που στην ουσία είναι υπεύθυνη για όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ, από την κατασκευή των σταδίων μέχρι την επιχειρησιακή ετοιμότητα, προσκάλεσε στο Κατάρ τον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο και τον Γενικό Γραμματέα Αλέξη Δέδε, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Θανί και τον αντιπρόεδρο, Σαούντ αλ Μοχανάντι, καθώς και με τον Μπατσίλα και υπέγραψαν το σχετικό μνημόνιο.

Η συμφωνία αποσκοπεί σε μια συνεργασία των δύο ομοσπονδιών σε διάφορους τομείς, όπως η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, υλικοτεχνικών υποδομών, ανάπτυξη διάφορων κοινών προγραμμάτων, η διοργάνωση φιλικών αγώνων και άλλα πολλά, τα οποία θα υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου.

Το φιλικό που θα πραγματοποιηθεί άλλωστε στις 20 Δεκεμβρίου στο στάδιο Al Arabi της εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ είναι η πρώτη ουσιαστικά κίνηση που σφραγίζει τη συνεργασία! Πέραν των υπογραφών, οι Έλληνες αντιπρόσωποι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με άλλους τεχνοκράτες και να συζητήσουν για διάφορα πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, με πρωτοβουλία του Έλληνα διευθύνοντος συμβούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα