Πολύ ψηλά στην ατζέντα της ΕΠΟ το νέο προπονητικό!

Δημήτρης Τομαράς
Πολύ ψηλά στην ατζέντα της ΕΠΟ το νέο προπονητικό!

bet365

Το θέμα του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών που αποκάλυψε το Gazzetta.gr είναι στα βασικά της ατζέντας του Βαγγέλη Γραμμένου για την συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ την Δευτέρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν ήδη... εντοπιστεί δύο υποψήφιοι χώροι στην Αθήνα. Ο ένας μάλιστα βρίσκεται στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου (σ.σ. βλέπετε την περιοχή στην κεντρική φωτό), είναι προς παραχώρηση και έχει και τον χαρακτηρισμό για χρήση Εθνικού Αθλητικού Κέντρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του πως το ζήτημα του νέου προπονητικού των Εθνικών, θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Gazzetta.gr είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα για την συζήτηση που θα γίνει στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Δευτέρα που μας έρχεται.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ επιβεβαίωσε στο Gazzetta πως το να φτιάξει ένα καινούριο προπονητικό κέντρο για τις Εθνικές ομάδες είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της διοίκησής του. Σε πρώτη φάση πάντως θα συγκροτηθεί μία ειδική ομάδα εργασίας που θα ασχοληθεί με τους υποψηφίους χώρους στην Αθήνα ή όπου αλλού μπορεί να υπάρξουν και μετά για την έξτρα χρηματοδότηση που θα χρειαστεί (σ.σ. εκτός από τα 3 εκατ. ευρώ που δίνει για ένα τέτοιο πρότζεκτ η FIFA) και τις όποιες άλλες ενέργειες. Η νυν διοίκηση της ελληνικής Ομοσπονδίας φαίνεται αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους για να εκπληρώσει τον συγκεκριμένο στόχο.

 

Τελευταία Νέα