Ο Χατζηπαναγής διδάσκει σε παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Χατζηπαναγής διδάσκει σε παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου! (vid)

bet365

Ο «μάγος της μπάλας» Βασίλης Χατζηπαναγής διδάσκει την τελευταία δεκαετία τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Η επέλαση του κορονοϊού είχε ως συνέπεια ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο οποίος πρόσφατα έγινε viral στην Αργεντινή να διακόψει προσωρινά τα camp ποδοσφαίρου που διοργανώνει από κοινού με τον επιστημονικό υπεύθυνο, Νίκο Φράγκο.

Τα μαθήματα ποδοσφαίρου απευθύνονται για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών, τα οποία επιθυμούν να διδαχθούν τα μυστικά της μπάλας από τον μεγάλο Έλληνα άσο!

Σε κάθε camp συμμετέχουν περίπου 80-100 παιδιά.

Μέσα από παροχή του σωστού σχεδιασμού και της υλοποίησης των επιστημονικά δομημένων προπονητικών προγραμμάτων, τα παιδιά θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες και τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Χατζηπαναγής και ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Φράγκος έχουν παρουσιάσει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα τους σε πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Σιάτιστα Κοζάνης, Kλειδί Ημαθίας, Υφανταί Ροδόπης, Λίνδος Ρόδου, Πέραμα, Καλαμάτα, Λουτράκι Αριδαίας, Παναγίτσα Έδεσσας κ.α.

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις για γκρουπ παιδιών 6-10 ετών, ο «Βάσια» γίνεται μικρός αθλητής και ως 'πασπαρτού' περνάει από όλα τα γήπεδα, ντριμπλάρει, δίνει πάσες, συνδυάζεται και διασκεδάζει με τα παιδιά.

Στα γκρουπ παιδιών ηλικίας 11-14 χρονών (διδασκαλία –εκπαίδευση τεχνικοτακτικού συνδυαστικού στοιχείου), ο σπουδαίος Χατζηπαναγής κάνει μια σπάνια επίδειξη της τεχνική του κατάρτισης εξηγώντας τους με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που ντριμπλάρει και πασάρει.

Στόχος του Βασίλη Χατζηπαναγή που έχει αφιερωθεί στους εκκολλαπτόμενους αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να συνεχίσει να μεταλαμπαδεύει τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις στα νέα ταλέντα.

Δείτε τον Βασίλη Χατζηπαναγή στη Σάμο, επί το έργον αναλύοντας μέρος της... μαγείας του!

 

Τελευταία Νέα