Ο σούπερ ατζέντης Παστορέλο επενδύει στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο!

Ο σούπερ ατζέντης Παστορέλο επενδύει στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο!

bet365

Ο Ιταλός μάνατζερ Φεντερίκο Παστορέλο αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο γυναικείο ποδόσφαιρο απλώνοντας τα δίχτυα του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Ο Παστορέλο θεωρείται από τους κορυφαίους μάνατζερ στον κόσμο έχοντας στο πελατολόγιο του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας όπως είναι οι Λουκάκου, Κράμαριτς, Σαρ, Κάσπερ Σμάιχελ, Ασαμόα, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Εβρά, Ντε Σάνκτις, Ντι Βάιο. Παράλληλα εκπροσωπεί τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και τους Αντρέα Στραματσόνι και Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ο ιδιοκτήτης και CEO της P&P Sports Management αποφάσισε να επεκτείνει τις υπηρεσίες του με τη σύσταση ενός νέου τμήματος στο γραφείο του απολύτως προσανατολισμένο στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η αποστολή του τμήματος θα είναι να εξάγει υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού, αξιοπιστίας και ικανότητας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, να ενισχύσει τη θέση τους και να συμβάλει ουσιαστικά στην υπέρβαση των επιβαλλόμενων ορίων, των υφιστάμενων γραφειοκρατικών εμποδίων καθώς και των πολιτιστικών προκαταλήψεων που αποτελούν τροχοπέδη στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Είναι υψίστης σημασίας τα κορίτσια να συνοδεύονται στην καριέρα τους από ικανά και καταρτισμένα άτομα/επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, οι δύο διαφοροποιητικοί και διακριτικοί παράγοντες του τμήματος P&P Women είναι το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού και η ίση μεταχείριση.

Μια από τις πρώτες ποδοσφαιρικές αγορές όπου ο Παστορέλο και η συνεργάτιδα του Κλαούντια Ρομανέλι θα απλώσουν τα δίχτυα τους είναι η ελληνική αλλά και η κυπριακή με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, νομικό με εξειδίκευση στο διεθνές φορολογικό δίκαιο να διευκολύνει την πρόσβαση τους και στις δύο χώρες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της εταιρίας του Φεντερίκο Παστορέλο:

«Ο ιδιοκτήτης και CEO της P&P Sports Management, εταιρείας εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών που ιδρύθηκε το 1996, με βάση το Πριγκιπάτο του Μονακό, πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός super agent, Federico Pastorello αποφάσισε να επεκτείνει τις υπηρεσίες του με τη σύσταση ενός νέου τμήματος στο γραφείο του απολύτως προσανατολισμένο στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ο κ. Pastorello είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Η P&P Sport Management είναι μια κορυφαία agency που προσφέρει μια all-round βέλτιστες υπηρεσίες σε ποδοσφαιριστές, προκειμένου να καλύψει καλύτερα και αποτελεσματικά την αυξανόμενη ζήτηση για συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαμεσολάβηση από συλλόγους σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και στην Ασία και τις αραβικές χώρες.

Ο κ. Pastorello έχει εκπροσωπήσει και συνεχίζει να εκπροσωπεί ένα γαλαξία πελατών πολύ υψηλού προφίλ. Το πελατολόγιο του περιλαμβάνει προπονητές και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα καλύτερα club της Ευρώπης. Πρωταγωνιστεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο ολοκληρώνοντας μια σειρά από προσοδοφόρες μεταγραφές. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο κ. Pastorello ήταν υποψήφιος για τα βραβεία Globe Soccer 2019 (Καλύτερος διαμεσολαβητής για το 2019) που λαμβάνουν χώρα στο Ντουμπάι από το 2010.

Το νέο τμήμα της P&P Sports Management που σχετίζεται με το γυναικείο ποδόσφαιρο διοικείται από αθλητική δικηγόρο, κα Claudia Romanelli. Ο στόχος είναι να παρασχεθεί στις κοπέλες/γυναίκες ποδοσφαιρίστριες πρόσβαση στο επίπεδο αριστείας που προσφέρει το αντίστοιχο τμήμα ανδρών της P&P στους ποδοσφαιριστές της τα τελευταία 25 χρόνια και παράλληλα να ενισχύσει τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες.

Η αποστολή του τμήματος θα είναι να εξάγει υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού, αξιοπιστίας και ικανότητας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, να ενισχύσει τη θέση τους και να συμβάλει ουσιαστικά στην υπέρβαση των επιβαλλόμενων ορίων, των υφιστάμενων γραφειοκρατικών εμποδίων καθώς και των πολιτιστικών προκαταλήψεων που αποτελούν τροχοπέδη στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι υψίστης σημασίας τα κορίτσια να συνοδεύονται στην καριέρα τους από ικανά και καταρτισμένα άτομα/επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, οι δύο διαφοροποιητικοί και διακριτικοί παράγοντες του τμήματος P&P Women είναι το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού και η ίση μεταχείριση.

Ο κ. Pastorello, η κυρία Romanelli και ο Διευθυντής των Διεθνών Σχέσεων της P&P, ο κ. Pasquale Sensibile είναι πρόθυμοι και αποσκοπούν στο να διερευνήσουν τις αγορές στην Ελλάδα και την Κύπρο προκειμένου να παράσχουν κατάλληλη διαχείριση και καθοδήγηση σε κορίτσια που είναι ταλαντούχα και αποφασισμένα να πετύχουν στο ποδόσφαιρο.

Θα συνεργαστούν με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, δικηγόρο με εξειδίκευση στο διεθνές φορολογικό δίκαιο καθώς επίσης και στο διεθνές αθλητικό δίκαιο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα διευκολύνει την πρόσβασή τους και στις δύο χώρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα