ΕΠΟ: Το πρότζεκτ #Κρατάμε επαφή με τη μπάλα με την προτροπή των Σιόβα, Μπακασέτα και Παυλίδη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Το πρότζεκτ #Κρατάμε επαφή με τη μπάλα με την προτροπή των Σιόβα, Μπακασέτα και Παυλίδη (vid)

bet365

Για το διάστημα της παύσης της δράσης, οι ερασιτέχνες και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να #μείνουν ενεργοί και να κρατήσουν επαφή με τη μπάλα, όπως κάνουν και οι ποδοσφαιριστές τις Εθνικής μας ομάδας και όπως προτρέπει σχετικά η ΕΠΟ.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

"Μπάλα Παντού", "Μπάλα στο Σπίτι". Tα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 συνεχίζονται και τις Άγιες μέρες του Πάσχα, που θα είναι διαφορετικό για όλους μας.

Όμως και για αυτό το διάστημα, οι ερασιτέχνες και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να #μείνουν ενεργοί και να κρατήσουν επαφή με τη μπάλα, όπως κάνουν και οι ποδοσφαιριστές τις Εθνικής μας ομάδας. Όπως αναφέρεται σχετικά στο πρόγραμμα αυτό της ΕΠΟ "εμπνεόμαστε από στιγμές μεγάλης χαράς που μας έχει προσφέρει το ποδόσφαιρο, τηρούμε τις οδηγίες, είμαστε προσεκτικοί και κρατάμε επαφή με τη μπάλα, για να ξαναβρεθούμε σύντομα με την παρέα μας σε εξωτερικούς χώρους". Στο video που ακολουθεί, ο Δημήτρης Σιόβας με τον γιο του, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βαγγέλης Παυλίδης, προτρέπουν τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου να μείνουν στο σπίτι και να κρατήσουν επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα.

Η πρωτοβουλία "Μπάλα στο σπίτι" είναι μέρος του προγράμματος "Μπάλα παντού", το οποίο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED