Τζον Φαν'τ Σιπ: «Μένουμε σπίτι, Μένουμε ενωμένοι» (vid)

Τζον Φαν'τ Σιπ: «Μένουμε σπίτι, Μένουμε ενωμένοι» (vid)

Gazzetta team
Τζον Φαν'τ Σιπ: «Μένουμε σπίτι, Μένουμε ενωμένοι» (vid)

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ευχαρίστησε τους φροντιστές Υγείας της κοινωνίας μας για το δύσκολο έργο που κάνουν καθημερινά ενώ τόνισε πως θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο οι Ελληνες αντιμετωπίζουν αυτήν την κρίση.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο επίσημο κανάλι της στο Youtube, ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνει αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα, εξαιτίας του Covid-19.

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να εκφράσω τη συμπόνοια μου προς όλο τον κόσμο σε αυτό τον δύσκολο καιρό και ιδιαίτερα στους φροντιστές Υγείας της κοινωνίας μας. Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή. Και σε αυτή την κρίση δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι, όπως στο ποδόσφαιρο. Είμαστε τώρα όλοι μαζί, ενωμένοι. Φυσικά το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή έχει περάσει εντελώς σε δεύτερη μοίρα. Ως προπονητής της Εθνικής ομάδας, βρίσκομαι και διαμένω στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό μου. Κάτι για το οποίο είμαστε ευγνώμονες.

Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες χειρίζονται αυτή την κρίση και το πώς ζουν εν μέσω αυτής. Η απαγόρευση συνοδεύεται από ξεκάθαρους κανόνες και οι άνθρωποι τους ακολουθούν με καλή διάθεση. Τουλάχιστον όσο βλέπω στη γειτονιά που εγώ ζω. Χρησιμοποιώ τη "Μετακίνηση 6" καθημερινά για να περπατήσω, να βγω για τρέξιμο, να ασκηθώ και συνιστώ σε όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο, να το πράξουν. Γνωρίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες γιορτάζεται το Ελληνικό Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή που έχω ακούσει και δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που δεν θα μπορώ να δω πώς γιορτάζεται κανονικά, είναι όμως σημαντικό να επιδείξουμε πειθαρχία και να παραμείνουμε στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά μας και να ζήσουμε το ελληνικό Πάσχα με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως.

Γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες της ελληνικής κυβέρνησης. Γι' αυτό σας παρακαλώ να μείνετε σπίτι, να είστε ενωμένοι, να προστατεύετε ο ένας τον άλλο και μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα. Και ύστερα, όταν η ζωή επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, όπως ελπίζουμε, να μην ξεχάσουμε ότι είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου και ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Ένα όμορφο παιχνίδι που χαρίζει διασκέδαση και ενώνει τους ανθρώπους.

Χριστός Ανέστη!
Βλέπετε εξασκούμαι κι εγώ για το Ελληνικό Πάσχα...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα