Τζαβέλλας: «Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι στα νοσοκομεία και σε όσους νοσούν»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι στα νοσοκομεία και σε όσους νοσούν»

bet365

Ο παίκτης της Αλάνιασπορ, Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr και του ΠΣΑΠ και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να βοηθήσουμε όλους όσους το έχουν ανάγκη.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εδώ είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Η πόλη εδώ λειτουργεί στο φουλ την καλοκαιρινή σεζόν, οπότε μπορούμε να κρυβόμαστε από τον ιό και να μην συναντάμε πολλούς ανθρώπους στον δρόμο. Γενικά ήμουν τυχερός γιατί και τα προηγούμενα χρόνια είχα Έλληνες συμπαίκτες. Αν δεν ήμασταν μαζί θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πλέον με το μωρό και την οικογένεια είμαστε καλύτερα.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Όλα τα παιδιά στον ΠΣΑΠ προσπαθούν αλλά και σε εσάς. Και σας διαβάζουμε και παίρνουμε πράγματα μέσα από όλο αυτό. Είναι σημαντικό να διαβάζουμε ανθρώπους που έχουν να μας δώσουν πράγματα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια. Κουράγιο και υπομονή. Τα προβλήματα δεν είναι των παικτών ή των προπονητών. Το πρόβλημα είναι στα νοσοκομεία, στους ανθρώπους που νοσούν, στις οικογένειές τους. Νιώθουμε ασφάλεια από την κυβέρνησή μας και τα καλύτερα θα έρθουν για την Ελλάδα μέσα από αυτές τις δυσκολίες».

 

Τελευταία Νέα