Ηρακλής: Το επιχειρηματικό… γκολ του Κανακούδη (pics)

Ηρακλής: Το επιχειρηματικό… γκολ του Κανακούδη (pics)

Gazzetta team
Ηρακλής: Το επιχειρηματικό… γκολ του Κανακούδη (pics)

bet365

Ο έμπειρος αριστερός μπακ άνοιξε κατάστημα ξηρών καρπών και τα… εγκαίνια θύμισαν… γήπεδο
Από τις παλιές καραβάνες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Πέτρος Κανακούδης, που για χρόνια έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ηρακλής. Πλέον μάλιστα συγκαταλέγεται και στα «βαριά χαρτιά» του Γηραιού, καθώς αγωνίζεται με τη φανέλα του στο τοπικό πρωτάθλημα.
Την ίδια στιγμή ο 35χρονος αριστερός μπακ θέλει να βάλει… γκολ και στον επιχειρηματικό στίβο, αφού πρόσφατα έγιναν τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος με την ονομασία «Nuts Factory» που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (στην οδό Βασιλίσσης Ολγας 121) και δραστηριοποιείται στον χώρο των ξηρών καρπών.
Η εκδήλωση αποτέλεσε… ποδοσφαιρικό γεγονός στην πόλη, αφού μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Παντελής Καφές, Σπύρος Βάλλας, Στέλιος Σφακιανάκης, Μανώλης Τζανακάκης, Κέναν Μπαργκάν, Δημήτρης Καφές, Πασχάλης Βουτσιάς, Εμμανουέλ Περόνε, Βασίλης Τζοάνος, Νίκος Αναστασιάδης, Παναγιώτης Σαχταρίδης, Ορέστης Απόστολου, Γιώργος Δεληζήσης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ούγκο Σόουζα, Μπρούνο Γκάμα, Δημήτρης Σαμαράς, Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και πολλά στελέχη των ομάδων της Θεσσαλονίκης, πολιτικοί αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Απαντες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα.
 

Τελευταία Νέα