Με Σάντος η Πορτογαλία στον ιστορικό αγώνα με τους Έλληνες Legends 2004!

Gazzetta team
Με Σάντος η Πορτογαλία στον ιστορικό αγώνα με τους Έλληνες Legends 2004!

bet365

Σύμφωνα με τη Record, η αδυναμία του Λουίς Φελίπε Σκολάρι να δώσει το «παρών» στην αναβίωση του τελικού του Euro 2004 έκανε τους Πορτογάλους να στραφούν στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση!

Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, ανήμερα του μεγάλου τελικού της Λισσαβόνας, η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αναβιώνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπου οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν τους Portugal Legends. Το γεγονός από μόνο του είναι αρκετό, όμως, σύμφωνα με την πορτογαλική Record, το σκηνικό γίνεται ακόμα καλύτερο!

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, στον πάγκο της ομάδας τους δεν θα καθίσει ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος θα είναι στη Βραζιλια και δήλωσε αδυναμία, αλλά ο Φερνάντο Σάντος! Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει οδηγήσει τους Ίβηρες στην κατάκτηση του Euro και του Nations League μέσα σε μια τριετία, δεν ξεχνά την Ελλάδα και έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους Έλληνες, την οποία φροντίζει να υπενθυμίζει σε κάθε στιγμή.

Όταν λοιπόν οι Πορτογάλοι του ζήτησαν να προπονήσει την ομάδα των Legends τους απέναντι σε μια Εθνική που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι, είπε αμέσως ναι. Έτσι, όλα δείχνουν ότι στη Ριζούπολη θα υπάρχει ένας ακόμα σπουδαίος guest!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα