ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαντσίνι: «Καλή κλήρωση, να κάνουμε πολλές νίκες»

Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μαντσίνι: «Καλή κλήρωση, να κάνουμε πολλές νίκες»

Μαντσίνι: «Καλή κλήρωση, να κάνουμε πολλές νίκες»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρθηκε στην κλήρωση των προκριματικών του EURO 2020, όπου η Ιταλία θα βρεθεί απέναντι στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τον όμιλο «καλό» για τη «σκουάντρα ατζούρα», δεδομένου ότι... απέφυγε τη Γερμανία!

Ο Ιταλός αλενατόρε θα επισκεφθεί τη χώρα μας για το παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας με την Ελλάδα, αφού η κληρωτίδα έφερε τις δυο ομάδες αντιμέτωπες στα προκριματικά του EURO 2020 και μιλώντας σχετικά, χαρακτήρισε χρέος της γειτονικής χώρας να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι μια καλή κλήρωση, αφού αποφύγαμε τη Γερμανία. Θα πρέπει να προκριθούμε και μάλιστα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να κερδίσουμε θέσεις και να είμαστε σε καλύτερη θέση για την κλήρωση του Μουντιάλ. Θα πρέπει να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε. Τα παιδιά παίζουν καλά, είμαστε σε καλό δρόμο. Περάσαμε μια δύσκολη κατάσταση και η λέξη που πρέπει να χρησιμοποιούμε τώρα είναι αναγέννηση. 

Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, αφού δεν θα δω την ομάδα ως τον Μάρτιο, ελπίζω οι παίκτες να συνεχίσουν καλά με τους συλλόγους τους. Θα παρακολουθήσουμε και νέους για να φτιάξουμε το μέλλον».