Χατζηγιοβάνης: «Θα βρεθούμε στην Ιταλία»

Νίκος Μαρούδας
Χατζηγιοβάνης: «Θα βρεθούμε στην Ιταλία»

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την Εθνική Ελπίδων και μέσω του gazzetta.gr εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βρεθεί στα τελικά της Ιταλίας έστω και μέσω των play off, ενώ αναφέρεται και στο σούπερ ξεκίνημά του στον Παναθηναϊκό.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στη Super League. Πολλοί είναι εκείνοι που μίλησαν ακόμα και για κλήση του στην Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο εκείνος βρέθηκε και πάλι στην Ελπίδων και μάλιστα προκάλεσε συζητήσεις η μη χρησιμοποίησή του στο κρισιμότατο παιχνίδι με την Κροατία.

Τελικά ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, ο περί ου ο λόγος, όχι απλά ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Λευκορωσία, αλλά σημείωσε και το πρώτο τέρμα της Εθνικής Ελπίδων. Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παρθενικό του τέρμα με την «γαλανόλευκη» και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τελικά η πρόκριση για τα γήπεδα της Ιταλίας θα έρθει μέσω των play off.

Επίσης, ο εκ των κορυφαίων του αγώνα με την Λευκορωσία, μίλησε και για την καταπληκτική πορεία του «τριφυλλιού» και τα όσα ζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην πιο νεανική ομάδα της Super League. Όσον αφορά το που κρίθηκε η πρωτιά του ομίλου, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως αυτή κρίθηκε στο παιχνίδι με την Κροατία στην Θεσσαλονίκη...

Στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών κατάφερες να σκοράρεις το πρώτο σου τέρμα με την Εθνική. Πως αισθάνεσαι γι' αυτό;
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που μπορώ και βοηθάω την Εθνική ομάδα. Ελπίζω κι εύχομαι να φτάσουμε την Εθνική ομάδα όσο υψηλότερα γίνεται και να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Η Εθνική τερμάτισε ουσιαστικά πρώτη, αλλά στην ισοβαθμία είναι αναγκασμένη να περιμένει τα play off ώστε να προκριθεί στα τελικά. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για εσάς;
«Μας στεναχώρησε που δεν προκριθήκαμε κατευθείαν στα τελικά, αλλά δεν σταματάει εδώ η ζωή. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε όποια ομάδα μας τύχει στα ίσα και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Η πρωτιά χάθηκε στην Κροατία ή στο παιχνίδι με τους Κροάτες στην Θεσσαλονίκη;
«Νομίζω στο 1-1 της Θεσσαλονίκης, με εκείνο το άτυχο γκολ που δεχτήκαμε. Αν εκεί είχαμε κερδίσει, τώρα θα ήμασταν ήδη στην Ιταλία».

Έχετε ακόμα μια ευκαιρία στα play off όπου μπαίνετε ως οι καλύτεροι δεύτεροι. Θεωρείς πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρετε την πρόκριση;
«Δεν μπορώ να πω αν θα περάσουμε εύκολα ή δύσκολα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, θα πάμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια και θα δώσουμε όλο μας το είναι για την Εθνική ομάδα ώστε να βρεθούμε το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ιταλίας».

Ακόμα και αν δεν τα καταφέρετε φέτος, πιστεύεις πως την επόμενη φορά η πρόκριση θα έρθει;
«Δεν θέλω να σκέφτομαι πως δεν θα τα καταφέρουμε. Για την ώρα έχουμε μπροστά μας τα play off και είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθούμε στην Ιταλία».

Φέτος μπορούμε να πούμε πως είναι η χρονιά σου! Πως το ζεις όλο αυτό στην Εθνική και στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου το καλοκαίρι γνωρίζατε πως θα είχατε την ευκαιρία σας τα νέα παιδιά;
«Σίγουρα το βλέπουμε όλοι σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Δεν περίμενε κανείς πως μπορούμε να πετύχουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό. Είμαι αισιόδοξος τόσο για τον εαυτό μου, όσο και για τα υπόλοιπα παιδιά στον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και προσπαθούμε να τον ακούμε. Όλοι τον ακούμε και θέλουμε να πάμε αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, ως το τέλος της χρονιά. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι κάθε μέρα».

 

Τελευταία Νέα