Με Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη οι Ελπίδες

Gazzetta team
Με Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη οι Ελπίδες

bet365

O Αντώνης Νικοπολίδης επέλεξε τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Γιάννη Μπουζούκη στην αρχική 11αδα για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία στο Περιστέρι (19:30).

Στη 10η αγωνιστική των προκριματικών για το EURO 2019 η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται τη Λευκορωσία στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ψάχνοντας τη νίκη, που σε συνδυασμό με το «θαύμα» απώλειας βαθμών της Κροατίας στο Σαν Μαρίνο, θα της δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα τελικά.

Για το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε σε αλλαγές στην 11αδα, σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής (12/10) με τη «χρβατσκα».

Συγκεκριμένα, τη θέση του τιμωρημένου Νικολάου στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Χατζηδιάκος, ο Μασούρας αντί του Σάλιακα ως δεξί μπακ, ενώ οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης, που έμειναν στον πάγκο απέναντι στην Κροατία, θα αγωνιστούν από την αρχή κόντρα στους Λευκορώσους.

Έτσι, στο τέρμα θα παίξει ο Κότσαρης, δεξιά στην άμυνα ο Μασούρας, αριστερά ο Κυριακόπουλος και ο Πασαλίδης με τον Χατζηδιάκο ως στόπερ. Γαλανόπουλος και Ανδρούτσος θα αγωνιστούν στον άξονα και οι δυο παίκτες του Παναθηναϊκού μαζί με τον Λημνιό θα πλαισιώσουν τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρεθούν οι Σιαμπάνης, Σάλιακας, Μανθάτης, Λάμπρου, Κωτσόπουλος, Μαυρομάτης και Χατζηθεοδωρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα