Η Εθνική του 2004 δίνει ελπίδα και σε θέλει κοντά της! (gTV)

Η Εθνική του 2004 δίνει ελπίδα και σε θέλει κοντά της! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Η Εθνική του 2004 δίνει ελπίδα και σε θέλει κοντά της! (gTV)

bet365

Η Εθνική ομάδα του 2004 συγκεντρώνεται και πάλι για καλό σκοπό και ο Γιώργος Καραγκούνης με τον Άγγελο Μπασινά μιλούν στην κάμερα του Gazzetta.gr για τον αγώνα της Πάτρας με την Ισπανία, καλώντας τον κόσμο στο πλευρό τους!

Ήταν Ιούνιος του 2003. Η Εθνική του Ρεχάγκελ προκαλούσε το πρώτο... μεγάλο σοκ, επικρατώντας 1-0 της Ισπανίας στη Σαραγόσα και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Euro της Πορτογαλίας. Εκεί, όπου έγραψε τη μεγαλύτερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, σηκώνοντας το τρόπαιο. Η «Ρόχα» τέθηκε αντιμέτωπη της «γαλανόλευκης» και στα γήπεδα της Πορτογαλίας, με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 1-1.

Το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018, σχεδόν 14 χρόνια μετά τον αγώνα του Πόρτο με τους Ισπανούς, οι δύο εθνικές θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, σε μια άτυπη ρεβάνς για καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Το gazzetta.gr έδωσε το «παρών» στην συγκέντρωση της «χρυσής» γενιάς στον Άγιο Κοσμά και ο Άγγελος Μπασινάς με τον Γιώργο Καραγκούνη μίλησαν στην κάμερα για τον αγώνα!

Η αποστολή της Ισπανίας: Χουάν Κάρλος Αμπλανέδο, Πέδρο Κόκε, Ιβάν Κάμπο, Ντονάτο, Νταβίδ Αλμπέλδα, Αλφόνσο Πέρεθ, Φερνάντο Χινέρ, Χουάνφραν, Χουάν Καμπντεβίλα, Χουάν Σάντσεθ, Χουανίτο, Ενρίκε Ρομέρο, Σάλβα Μπαγιέστα, Βιθέντε Ενγκόνγκα, Πέδρο Μουνίτις, Αλμπερτ Ριέρα, Χοσέ Εμίλιο Αμαβίσκα, Φρανθίσκο Καράσκο.

Προπονητές: Αντόνι Γκοϊκοετσέα, Αντόνιο Λόπεθ Ουφάρτε

Η αποστολή της Ελλάδας: Αντώνης Νικοπολίδης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σειταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Τραϊανός Δέλλας, Αγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Βασίλης Τσιάρτας, Γιώργος Καραγκουνης, Βασίλης Λάκης, Κώστας Κατσουράνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης, Ντέμης Νικολαϊδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος

Προπονητές: Ότο Ρεχάγκελ, Γιαννης Τοπαλίδης

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί έως και την προηγούμενη του αγώνα (Παρασκευή 08/06) στα εξής σημεία:

​- www.123tickets.gr (Η ηλεκτρονική προπώληση θα ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 2μμ. Για την παραλαβή των ηλεκτρονικών κρατήσεων την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσει ειδικό ταμείο στη Θύρα 1 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, από τις 5μμ.)
- Περίπτερο Πλατείας Γεωργίου Καθημερινά 10πμ-2μμ & 6μμ-9μμ. Την ημέρα του αγώνα το περίπτερο θα λειτουργήσει ως τις 2μμ.

- Γραφεία Παναχαικής (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος)

- Κυλικείο Γηπέδου Αγυιάς

- Πρατήρια Καυσίμων «Κολοκυθάς»: Γλαύκου 100 | Κανελλοπούλου Έξω Αγυιά | Πατρών – Πύργου, Παραλία

- Ελαστικά “Λαμπρόπουλος”: Κανελλοπούλου 17, Έξω Αγυιά | Λεωφ. Πατρών – Claus & Μεγ. Αλεξάνδρου

- Καταστήματα CARNA Ελ. Βενιζέλου 227 | Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών 204 | Θερμοπυλών 53

- Βιβλιοπωλείο DISCOVER

- Οπτικά “Ρεμπούτσικας”

- Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 09/06), εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, από τις 5μμ. Για αγορές με πιστωτική κάρτα θα λειτουργεί ειδικό ταμείο στην Θυρα 1.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10 και 15 Ευρώ
 

Τελευταία Νέα