Τσεχία - Ελλάδα 2-3 (Νέοι)

Δημήτρης Τομαράς
Τσεχία - Ελλάδα 2-3 (Νέοι)

bet365

Ο Δουβίκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής μας Νέων με αντίπαλο την Τσεχία με σκορ 3-2, βρίσκοντας δίχτυα σε δύο περιπτώσεις, όμως η Ελλάδα αποκλείστηκε.
Στο 2-3 υπέρ της Εθνικής μας τελείωσε το ματς με την Τσεχία. Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν με τον Γκαργκαλατζίδη στο 12' για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Χαιντενράιχ στο 15'. Ο Δουβίκας με τα γκολ του στο 54' και το 70' 'καθάρισε' το ματς ενώ οι Τσέχοι είχαν 2ο σκόρερ τον Ζίτνι στο 69'.
Η Εθνική μας ξεκίνησε με κίπερ τον Στεργιάκη, τετράδα άμυνας τους Λυράτζη, Δημητρίου, Μπούση και Παπάζογλου. Στο κέντρο τριάδα με Μελιόπουλο, Χατζηδίμπα και Καμπετσή. Τριάδα στην επίθεση με Γκαργκαλατζίδη, Δουβίκα και Τζοβάρα. Πρόκειται για ματς της 2ης αγωνιστικής του Elite Round των Νέων.

Ωστόσο η νίκη της Ιταλίας με 4-3 επί της Πολωνίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τελείωσε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης είχε η Εθνική μας. Η Ιταλία έφτασε τους 6 βαθμούς κι ακόμα κι αν χάσει στο τελευταίο ματς με τους Τσέχους κι εμείς νικήσουμε τους Πολωνούς θα είναι πρώτοι μιας και μας νίκησαν στο πρώτο παιχνίδι με 2-0.


Οι συνθέσεις:
ΤΣΕΧΙΑ: Μπακόφσκι, Καντάρ, Χαϊντενράιχ, Μαρές, Σαντιλέκ, Ρούσεκ, Ντουντλ, Κρέιγλ (46' Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61' Στούρσα) και Ντρχαλ (80' Σίπεκ).
ΕΛΛΑΔΑ: Στεργιάκης, Λυρατζής, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπουσης, Μελιόπουλος, Τζοβαρας (77' Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης (55' Γκιούσης) και Γκαργκαλατζίδης (86' Μπαλογιάννης).
 

Τελευταία Νέα