Ελλάδα: Ο Λημνιός επέστρεψε στη δράση

Ελλάδα: Ο Λημνιός επέστρεψε στη δράση

Newsroom
limnios

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε και πάλι σε υψηλό επίπεδο μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Ιούνιο, αφού μέχρι πρότινος είχε πάρει χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα της Κολονίας.

Στο 80' της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδος με τη Λιθουανία (0-0) πέρασε ως αλλαγή ο Δημήτρης Λημνιός και αυτόματα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο.

Ηταν αρχές του περασμένου Ιουνίου όταν στάθηκε άτυχος και υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Κύπρο στο Βόλο για το Nations League και έκτοτε μετρούσε αντίστροφα για να γυρίσει γερός.

Στα τέλη του Φεβρουαρίου άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα της Κολονίας στην τέταρτη γερμανική κατηγορία και μάλιστα σε τρεις συμμετοχές του έδωσε και δύο ασίστ. Παράλληλα ήταν στην αποστολή της πρώτης για το παιχνίδι με την Ουνιόν Βερολίνου, όμως δεν αγωνίστηκε μέχρι που πριν από λίγο πάτησε γήπεδο με τη «γαλανόλευκη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα