Έρικσεν: Σκόραρε δύο λεπτά μετά την επιστροφή του στην εθνική Δανίας (vid)

Έρικσεν: Σκόραρε δύο λεπτά μετά την επιστροφή του στην εθνική Δανίας (vid)

Έρικσεν: Σκόραρε δύο λεπτά μετά την επιστροφή του στην εθνική Δανίας (vid)

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν 287 μέρες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, φόρεσε ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο στο φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και σκόραρε μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

O Κρίστιαν Έρικσεν είναι εδώ! Μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ο Δανός μέσος φόρεσε ύστερα από 287 μέρες τη φανέλα με το εθνόσημο στο φιλικό παιχνίδι της Δανίας με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός λίγες μέρες μετά την ανάρρωση του από τον κορονοϊό πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους, αποθεώθηκε από όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στη«Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και σκόραρε με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή στο 47' μειώνοντας το σκορ για τους Δανούς σε 3-2. Ο Έρικσεν με το πρώτο του τέρμα μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδίας για το Euro 2020 στις 12 Ιουνίου του 2021 έφτασε τα 37 γκολ σε 120 αγώνες με την εθνική του ομάδα. Aξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο διεθνής χαφ επέστρεψε στα γκολ στο γήπεδο στο οποίο έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα με τη φανέλα του Άγιαξ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα