Υπόθεση Τζήλου: Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τον 28χρονο παίκτη

Gazzetta team
Υπόθεση Τζήλου: Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τον 28χρονο παίκτη

bet365

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική, με την οποία διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 28χρονο κατηγορούμενο στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου.
Η ανακοίνωση της ομάδας του Κορυδαλλού: «Ο ΑΟ Προοδευτική Νεολαία, ανακοινώνει - διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με τον κατηγορούμενο Χ.Π., κάτοικο Κορυδαλλού, στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου, πέραν του ότι στην ηλικία των 11 ετών υπήρξε αθλητής των Ακαδημιών του συλλόγου μας στο παιδικό-εφηβικό τμήμα το 2001 με Α/Α δελτίου 285/91 ΤΗΣ ΕΠΣ Πειραιά.
Ουδεμία άλλα σχέση έχουμε με τον συγκεκριμένο κύριο. Οποιαδήποτε αναφορά και χρησιμοποίηση του ονόματος της Προοδευτικής, στρέφεται σε λάθος κατεύθυνση, αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αποσκοπεί στην δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος της ομάδας μας και των φιλάθλων της. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Επιτροπή Σωτηρίας ΑΟ. Προοδευτική Νεολαία 1927».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα