Copa del Rey: Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ ζητούν να παίξουν τελικό με κόσμο!

Κώστας Τόπας
Copa del Rey: Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ ζητούν να παίξουν τελικό με κόσμο!

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση της διεξαγωγής του τελικού της Ισπανίας, με τη Σοσιεδάδ χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά.

Οι πρόεδροι της Μπιλμπάο και της Σοσιεδάδ, μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας, συμφώνησαν να ζητήσουν την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Κι αυτό μετά από την απόφαση την οποία είχε πάρει η UEFA πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση χωρίς φιλάθλους.

Ετσι το μόνο που απομένει μετά από αυτή τη συμφωνία είναι η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα. Ακόμα κι αν ο τελικός χρειαστεί να πάρει... παράταση και να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Στις 8 Μαΐου οι ομάδες θα ενημερωθούν για την απόφαση της κυβέρνησης και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε η σπουδαία μάχη μεταξύ των συλλόγων για τον τελικό του Copa Del Rey, θα έχει οπαδούς και των δύο ομάδων στις εξέδρες.

«Οι πρόεδροι των δυο ομάδων μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας αποφάσισαν να ζητήσουν να διεξαχθεί ο τελικός με κόσμο σε μια ημερομηνία που θ' αποφασίσουν και οι τρεις πλευρές. Η βούληση και των δυο ομάδων ήταν να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου με την παρουσία των φιλάθλων μας. Αυτό θα μας άρεσε. Τελικός με τους φιλάθλους μας στις εξέδρες», αναφέρεται στη κοινή ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα