Αθλέτικ Μπιλμπάο: Θέλει τελικό με κόσμο κόντρα στη Σοσιεδάδ

Κώστας Τόπας
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Θέλει τελικό με κόσμο κόντρα στη Σοσιεδάδ

bet365

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά τις σκέψεις της UEFA για την διεξαγωγή του τελικού του Κόπα Ντελ Ρέι που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου, χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες.

Οι ποδοσφαιριστές της Αθλέτικ Μπιλμπάο, φαίνεται να μην συμφωνούν με την UEFA αλλά ούτε και με τη διοίκηση η οποία στηρίζει την ιδέα για την διεξαγωγή του φετινού τελικού, κεκλεισμένων των θυρών.

Η UEFA θέλει το εξής: Ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Ρεάλ Σοσιεδάδ να ολοκληρωθεί πριν από τις 3 Αυγούστου, έτσι ώστε ο νικητής να μπορεί να ανταμειφθεί με μία θέση στο Europa League της νέας σεζόν.

Εάν η αναμέτρηση αναβληθεί για το 2021 τότε το εισιτήριο για το Europa League θα δοθεί στην έβδομη Βαλένθια. Η Σοσιεδάδ η οποία είναι 4η, έχει ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της θέση και επομένως δεν χρειάζεται να κερδίσει το Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά, η Μπιλμπάο θέλει και περιμένει να διεξαχθεί ο αγώνας με κόσμο. Οι παίκτες και ο Πρόεδρος του συλλόγου, συμφωνούν και προτιμούν να χάσουν σε ένα γεμάτο γήπεδο παρά να κερδίσουν σε ένα άδειο στάδιο. «Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους χάνει κάθε νόημα», δήλωσε ο επιθετικός της Μπιλμπάο, Αρίτθ Αντούριθ.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα