Βραζιλία: Επίσημα στον πάγκο της Σελεσάο ο Ντοριβάλ Ζούνιορ

Βραζιλία: Επίσημα στον πάγκο της Σελεσάο ο Ντοριβάλ Ζούνιορ

Νίκος Κικίδης
Ντοριβάλ Ζούνιορ

bet365

Στην επιλογή του Ντοριβάλ Ζούνιορ κατέληξε η Βραζιλία για την τεχνική ηγεσία, με τη Σελεσάο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 61χρονο προπονητή.

Η Σάο Πάολο είχε προλάβει ήδη τις εξελίξεις ανακοινώνοντας πως ο Ντοριβάλ Ζούνιορ αποχώρησε από τον πάγκο της για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας και η επιβεβαίωση από πλευράς Σελεσάο δεν άργησε να έρθει.

Μετά το... άκυρο από τον Κάρλο Αντσελότι και την αποδέσμευση του Ντενίζ, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας κατέληξαν στην επιλογή του 61χρονου τεχνικού ο οποίος σηκώνει μανίκια και αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής της εθνικής.

Ο Ντοριβάλ γνωρίζει όσο λίγοι το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με μακρά πορεία σε εγχώριες ομάδες όπως οι Κρουζέιρο, Σάντος, Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Παλμέιρας, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τη Σάο Πάολο.

Αφού τη βοήθησε να κατακτήσει το πρώτο Copa De Brasil της ιστορίας της, ο Ντοριβάλ αποχώρησε μόλις έπειτα από επτά μήνες στην ομάδα, με τη Βραζιλία να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους ενόψει του Copa America το προσεχές καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωση πάντως η Σελεσάο δεν έχει ενημερώσει για τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψαν οι δυο πλευρές, αν και περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (11/1).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα