Μέσι: «Επρεπε να ξεφορτωθώ το αγκάθι από πάνω μου για να πάρω κάτι με την Αργεντινή»

Μέσι: «Επρεπε να ξεφορτωθώ το αγκάθι από πάνω μου για να πάρω κάτι με την Αργεντινή»

Κώστας Τόπας
Μέσι: «Επρεπε να ξεφορτωθώ το αγκάθι από πάνω μου για να πάρω κάτι με την Αργεντινή»

bet365

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Copa America, με τον ίδιο να τονίζει στις δηλώσεις του πως είχε φτάσει η στιγμή να λυτρωθεί.

Ο Αργεντινός αστέρας πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, αλλά και πρώτος σκόρερ με τέσσερα γκολ. Η «δίψα» του «Λίο», ήταν τόσο μεγάλη που στα δύο τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκε όντας τραυματίας.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας με την Βραζιλία και η Αργεντινή κατέκτησε τον τίτλο του Copa America, ο «Λίο» ξέσπασε σε δάκρυα χαράς για την πρώτη του κούπα με την εθνική Αργεντινής, πριν «πνιγεί» στις αγκαλιές των συμπαικτών του

Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το φινάλε, ο 34χρονος άσος υποστήριξε πως ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι κατάφερε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την εθνική του ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως έπρεπε σπάσει η «κατάρα» που τον ακολουθούσε με την «Αλμπισελέστε».

«Έπρεπε να ξεφορτωθώ το αγκάθι από πάνω μου για να πάρω κάτι με την Εθνική Ομάδα. Πολλές φορές έφυγα λυπημένος και ήξερα ότι θα συνέβαινε. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν.

Είναι τρέλα και ανεξήγητη ευτυχία. Αυτή η ομάδα έχει γίνει πιο δυνατή από το τελευταίο Copa América και το άξιζαν πραγματικά. Πάντα εξελίσσεται και ποτέ δεν παραπονιέται για τίποτα. Ο στόχος ήταν σαφής.

Αυτή τη στιγμή την έχω ονειρευτεί πολλές φορές. Η οικογένειά μου το έζησε μαζί εμένα ή και χειρότερα. Πάντα έπρεπε να πηγαίνουμε διακοπές και να περνούμε άσχημες μέρες χωρίς να θέλουμε τίποτα. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικό.

Είναι ένα παιχνίδι που θα παραμείνει στην ιστορία, όχι μόνο γιατί είμαστε πρωταθλητές της Αμερικής, αλλά γιατί νικήσαμε τη Βραζιλία στο σπίτι της. Πέρα από τη χαρά, μου φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι πραγματικά κάναμε.

Όταν κερδίζεις, πρέπει να επωφελείσαι. Είναι πιο εύκολο όταν τα αποτελέσματα σε βοηθούν. Όταν τελείωσε το τελευταίο Copa América, είπα στους συμπαίκτες μου ότι ήταν το μέλλον της εθνικής Ομάδας και δεν έκανα λάθος. Σήμερα το απέδειξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα