Copa America: Ξημερώματα στο Gazzetta με Live Αργεντινή - Βραζιλία!

Copa America: Ξημερώματα στο Gazzetta με Live Αργεντινή - Βραζιλία!

bet365

H μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κοντράρεται τα ξημερώματα (11/7, 03:00) με τη Βραζιλία του Νέϊμάρ στο απόλυτο Superclásico της Νοτίου Αμερικής για τον τελικό του Copa America και το Gazzetta σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς.

Αργεντινή ή Βραζιλία; Βραζιλία ή Αργεντινή; Η ώρα για τη μεγάλη μάχη έφτασε. Οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής, οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι ρίχνονται στη μάχη τα ξημερώματα της Κυριακής (11/7, 03:00, Open TV, Live Gazzetta).

Σελεσάο και Αλμπισελέστε κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά για το μεγάλο τελικό του Copa America. Ο Λιονέλ Μέσι απέναντι στον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ στο απόλυτο Superclásico.

Την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης θα μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό με σχολιασμό από το Gazzetta. Οι μεγάλες φάσεις, τα γκολ, οι κινήσεις των δύο προπονητών, Λιονέλ Σκαλόνι και Τίτε, ό,τι συμβαίνει στο Ρίο ντε Ζανέιρο στο... πιάτο σας.

Συντονιστείτε στο Gazzetta τα ξημερώματα για την απόλυτη μάχη μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας....

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα