Μέσι: Ο πιο πολύτιμος του Copa America με στόχο την κούπα (vid)

Μέσι: Ο πιο πολύτιμος του Copa America με στόχο την κούπα (vid)

Μέσι: Ο πιο πολύτιμος του Copa America με στόχο την κούπα (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να καθοδηγεί την Αργεντινή εκ του ασφαλούς στο Copa America και η συμβολή του στα γκολ της «αλμπισελέστε» είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλον διεθνή ποδοσφαιριστή στο τουρνουά.

Ένας τίτλος με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ίσως και να είναι ο λόγος που μπορεί συχνά – πυκνά να βλέπει ακόμα εφιάλτες και να πετάγεται στον ύπνο του...

Ο Λιονέλ Μέσι ξέρει πως η Αργεντινή σε ποδοσφαιρικό επίπεδο ναι μεν είναι υπερήφανη για εκείνον, ωστόσο, θέλει να τον δει να σηκώνει ένα τρόπαιο με τη φανέλα με το εθνόσημο μέχρι τη στιγμή που θ' αποφασίσει την οριστική απόσυρσή του.

Στο φετινό Copa America η Αργεντινή έχει καταφέρει να φτάσει αυτή τη στιγμή μέχρι και τα ημιτελικά, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να έχει δυο ασίστ κι ένα γκολ στο 3-0 επί του Ισημερινού, φτάνοντας πλέον να έχει συμβολή σε 8 τέρματα για την ομάδα του στον θεσμό.

Έχει σκοράρει 4 φορές και έχει ισάριθμες ασίστ, με τον αμέσως επόμενο σε επίπεδο συμμετοχής στα τέρματα για την εθνική ομάδα της χώρας του να είναι ο Νεϊμάρ στη Βραζιλία (4).

Φυσικά ο Μέσι κατέκτησε κι ακόμα ένα βραβείο MVP της αναμέτρησης, έχοντας φτάσει πλέον στις 20 συγκεκριμένες ατομικές διακρίσεις μέσα στο 2021 με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής!

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα