Βραζιλία - Κολομβία 2-1: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις πήρε την πρόκριση (vids)

Κώστας Τόπας
Βραζιλία - Κολομβία 2-1: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις πήρε την πρόκριση (vids)

bet365

Με γκολ του Καζεμίρο στο 100ο λεπτό της αναμέτρησης η Βραζιλία επικράτησε με 2-1 της Κολομβίας και πλέον περιμένει την ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση του Α' ομίλου για να μάθει αντίπαλο.

Η Βραζιλία αν και τα βρήκε σκούρα τελικά κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη (2-1) στο στάδιο Νίλτον Σάντος, για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Copa America.

Αρχικά το σκορ άνοιξε η Κολομβία στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από σέντρα του Κουαδράδο από δεξιά, ο Ντίαζ με ένα απίστευτο ανάποδο βολ-πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Κολομβία έγινε και η πρώτη χώρα που σκοράρει εναντίον της Σελεσάο.

Η Βραζιλία παρά την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες που είχε, δυσκολευόταν να φτάσει στην ισοφάριση. Ωστόσο, όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο 78' ο Νεϊμάρ θέλησε να πασάρει, η μπάλα χτύπησε στον διαιτητή και άλλαξε πορεία. Οι Κολομβιανοί... σταμάτησαν περιμένοντας από τον Πιτάνα να σταματήσει το παιχνίδι. Εκείνος όμως δεν το έκανε, οι Βραζιλιάνοι συνέχισαν το ματς και ο Φιρμίνο έκανε το 1-1.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Κολομβίας, το γκολ μέτρησε κανονικά ακόμα και μετά τη χρήση VAR. Η Βραζιλία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η μπάλα πήγε συστημένη στο κεφάλι του Καζεμίρο, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ και από εκεί στα δίχτυα της εστίας του Οσπίνα για το τελικό 2-1.

Ετσι, μετά από αυτή τη νίκη η Βραζιλία παραμένει στην 1η θέση με 9 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Κολομβία τους αγώνες της με 4 βαθμούς και στην 2η θέση. Θυμίζουμε πως η Σελεσάο έχει προκριθεί ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική.

COPA AMERICA

1ος Όμιλος (Νότιος)
Αργεντινή 7 (3-1)
Χιλή 5 (3-2)
Παραγουάη 3 (3-1)
Ουρουγουάη 1 (1-2)
Βολιβία 0 (1-4)

2ος Όμιλος (Βόρειος)
Βραζιλία 9 (9-1)
Κολομβία 4 (3-4)
Περού 4 (4-7)
Ισημερινός 2 (4-5)
Βενεζουέλα 2 (2-5)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα