Αργεντινή - Χιλή 1-1: Η γκολάρα του Μέσι δεν ήταν αρκετή... (vid)

Αργεντινή - Χιλή 1-1: Η γκολάρα του Μέσι δεν ήταν αρκετή... (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε γκολάρα, αλλά η Αργεντινή στην πρεμιέρα της στο 47ο Copa America δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Χιλής (1-1).

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ορεξάτος, πέτυχε γκολάρα, αλλά στην στην πρεμιέρα του 47ου Copa America, η Αργεντινή δεν κατάφερε να νικήσει τη Χιλή, μένοντας στο 1-1. Σκληρό παιχνίδι, με χαμένες φάσεις, αλλά με την ομάδα του Σκαλόνι να μην πείθει με την εικόνα της.

Η Αργεντινή μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και προσπάθησε να φανεί απειλητική. Η Αλμπισελέστε είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 7', αλλά ο Λιονέλ Μέσι νικήθηκε από τον Μπράβο. Η ομάδα του Σκαλόνι πίεσε τους Χιλιανούς, Λο Σέλσο, Μέσι και Λαουτάρο ήταν πρωταγωνιστές και προσπαθούσαν να κάνουν τη διαφορά. Στο 11' ο Λο Σέλσο μοίρασε υπέροχα, αλλά ο φορ της Ιντερ αστόχησε.

Οι Χιλιανοί αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα κι έκαναν το εύκολο λάθος. Στο 18' η Αργεντινή πλησίασε το γκολ, αλλά από την πάσα του Λο Σέλσο, ο Νίκο Γκονζάλες νικήθηκε από τον Μπράβο. Ωστόσο, η λύση ήρθε από τα μαγικά πόδια του Μέσι, ο οποίος στο 33' με απίθανη φαουλάρα πέτυχε το 1-0, φτάνοντας παράλληλα τα 73' με τη φανέλα της χώρας του. Μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ - φάουλ με την Αλμπισελέστερ έπειτα από 1672 ημέρες. Το τελευταίο το είχε πετύχει κόντρα στην Κολομβία στις 15 Νοεμβρίου 2016! Η Αργεντινή θα μπορούσε να «σφραγίσει» τη νίκη στο 38', όταν ο Λαουτάρο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε.


Η Χιλή μπήκε με διάθεση να επιτεθεί, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και στο 54' στην πρώτη της φάση έφτασε στο γκολ. Ο Βάργκας νικήθηκε από τον Μαρτίνες, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο Ταλιαφίκο ανέτρεψε τον Βιδάλ. Ο 34χρονος μέσος ανέλαβε την εκτέλεση, Μαρτίνες και δοκάρι τον... νίκησαν, αλλά ο Βάργκας πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Οι Χιλιανοί ήταν πιο επικίνδυνοι στη συνέχεια και για ένα τέταρτο προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το 70' ο ρυθμός έπεσε, οι διακοπές ήταν συχνές και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80' για να δούμε καλή ευκαιρία. Ο Μέσι έβγαλε εντυπωσιακή ασίστ, αλλά ο Νίκο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να σκοράρει. H Aργεντινή με την είσοδο του Αγουέρο έγινε πιο επιθετική και στο 90’ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, όταν την κεφαλιά του Μέσι, έδιωξε σωτήρια ο Μαριπάν.

Aργεντινή: Μαρτίνες, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Μαρτινες, Μοντιέλ (85' Μολίνα), Παρέδες (68' Παλάσιος), Ντε Πάουλ, Λο Σέλσο (67' Ντι Μαρία) Μέσι, Λαουτάρο (80' Αγουέρο), Γκονζάλες (80' Κορέα)

Χιλή: Μπράβο, Ισλα, Μεδέλ (84' Ρόκο), Μενα, Μαριπάν, Βιδάλ (85' Αλαρκον), Αράνγκις, Πούλγκαρ, Μενέσες (90' Γκαλδάμες), Βάργκας (77' Πινάρες), Παλάσιος (77' Μπρερετόν)

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα