Copa America: Η εκπληκτική διαφήμιση της μπύρας Quilmes για το πρώτο τουρνουά χωρίς τον Μαραντόνα

Βασίλης Τεμπέλης
Copa America: Η εκπληκτική διαφήμιση της μπύρας Quilmes για το πρώτο τουρνουά χωρίς τον Μαραντόνα

bet365

Η αργεντίνικη μπύρα Quilmes λάνσαρε εντυπωσιακή διαφήμιση για το πρώτο Copa America χωρίς τον Ντιέγκο Μαραντόνα με το πνεύμα το εκλιπόντος Αργεντινού να καθοδηγεί την Αλμπισελέστε στη νίκη επί της Βραζιλίας.

To Copa America 2021 έκανε σέντρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/6) στα γήπεδα της Βραζιλίας στην πρώτη διοργάνωση των τελευταίων ετών χωρίς τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου. Η πιο γνωστή μπύρα της Αργεντινής λάνσαρε εντυπωσιακή διαφήμιση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Αλμπισελέστε (15/6, 00:00) κόντρα στη Χιλή.

Το κόνσεπτ αυτής είναι ότι το πνεύμα του Πίμπε ντε Όρο οδηγεί τους συμπατριώτες του στη νίκη επί της Σελεσάο. Το ματς μεταξύ των δύο «αιώνιων αντιπάλων» της Νότιας Αμερικής βρίσκεται στις καθυστερήσεις (90+2') και είναι ισόπαλο (2-2).

Ο Ντιέγκο από τον ουρανό οδηγεί την Αργεντινή στη νίκη. Όπως αναφέρει και το μότο της διαφήμισης, άλλωστε, «αν έκανε αυτά που έκανε στο γήπεδο, σκέψου (τι μπορεί) από τον ουρανό».

Το σκηνικό βρίσκεται στο γήπεδο της Ράσινγκ, Cilindro de Avellaneda, και το μουσικό χαλί είναι το Adiós Nonino του Αστόρ Πιασόλα. Δείτε την εκπληκτική διαφήμιση:

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα