Αμπουμπακάρ Καμαρά: Δύο γκολ με τη Μαυριτανία στο 3-0 επί του Σουδάν (vids)

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Δύο γκολ με τη Μαυριτανία στο 3-0 επί του Σουδάν (vids)

bet365

Ο στράικερ του Άρη και μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Αμπουμπακάρ Καμαρά, σημείωσε δύο γκολ στο 3-0 της Μαυριτανίας επί του Σουδάν.

Καθοριστικός στην επικράτηση της Μαυριτανίας εναντίον του Σουδάν ήταν το βράδυ του Σαββάτου (4/6) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο στράικερ του Άρη και μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ, το πρώτο με πέναλτι στο 27' και το δεύτερο με κοντινό πλασέ στο 30'.

Στο 67' δέχτηκε κίτρινη κάρτα, στο 75' αντικαταστάθηκε και αυτός που μπήκε στη θέση του, ο Αμπνταλαχί Μαχμούντ της Ίστρα (Κροατία) έγραψε το τελικό 3-0 στο 77'. Η Μαυριτανία ξεκίνησε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον όμιλο για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (στο ίδιο γκρουπ είναι το Κονγκό και η Γκαμπόν).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής επιθετικός έκανε 35 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με απολογισμό δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ. Με την εθνική Μαυριτανίας έχει πλέον τέσσερα γκολ σε εννέα συμμετοχές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα