Άρης: Η απόφαση του CAS για την ΕΠΟ ενισχύει την αισιοδοξία των «κίτρινων» στην υπόθεση Ντουρμισάι

Άρης: Η απόφαση του CAS για την ΕΠΟ ενισχύει την αισιοδοξία των «κίτρινων» στην υπόθεση Ντουρμισάι

Άρης: Η απόφαση του CAS για την ΕΠΟ ενισχύει την αισιοδοξία των «κίτρινων» στην υπόθεση Ντουρμισάι

bet365

Στην υπόθεση Ντουρμισάι, ο Άρης ελπίζει σε εξάλειψη της ποινής απαγόρευσης μεταγραφής ή διατήρησής της με ανασταλτικό χαρακτήρα και η αισιοδοξία του ενισχύθηκε μετά την απόφαση του CAS για την ΕΠΟ.

Το πειθαρχικό όργανο της FIFA είχε επιβάλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Άρης και χρηματικό πρόστιμο 500.000 ελβετικών φράγκων για την ΕΠΟ αναγνωρίζοντας την ευθύνη της Ομοσπονδίας στην έκδοση δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι. Κατόπιν της προσφυγής της ΠΑΕ Άρης στο CAS αλλά και της αντίστοιχης της ΕΠΟ, διαχωρίστηκαν οι δύο υποθέσεις. Σε αυτή του Άρη, μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 12 αναβολές στην έκδοση της απόφασης και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης στις 10 Ιουνίου θα γίνει γνωστή η τελική έκβασή της. Δεδομένου του αριθμού των αναβολών που προηγήθηκαν, κανείς δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να δοθεί μία ακόμη.

Ωστόσο, σημειώθηκε μια σημαντική εξέλιξη με την απόφαση του CAS επί της υπόθεσης χρηματικού προστίμου της ΕΠΟ καθώς το ποσό το οποίο καλείται να καταβάλλει η Ομοσπονδία ανέρχεται στα 150.000 ελβετικά φράγκα και δόθηκε αναστολή τετραετίας στα υπόλοιπα 350.000 ελβετικά φράγκα.

Η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να ερμηνευτεί και ως μήνυμα περί συγκαταβατικής πρόθεσης από την πλευρά του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου, γι’ αυτό εξάλλου έχει ενισχύσει την αισιοδοξία των ανθρώπων του Άρη. Έχοντας δηλαδή ως οδηγό την απόφαση για την ΕΠΟ, εκτιμούν ότι αν δεν υπάρξει εξάλειψη της ποινής είναι πολύ πιθανό να δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας ή να μετατραπεί σε χρηματικό πρόστιμο.
Τα σπουδαία αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας καθώς η υπόθεση θα εξεταστεί την ερχόμενη Παρασκευή (10/6). Προφανώς πρόκειται για εξαιρετικά ουσιώδες ζήτημα καθώς διακυβεύεται η δυνατότητα του Άρη για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα