Ολυμπιακός: Γη, χρήματα αλλά και... τσιμέντο για τον Σισέ μετά την κατάκτηση του Copa Africa

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Γη, χρήματα αλλά και... τσιμέντο για τον Σισέ μετά την κατάκτηση του Copa Africa

bet365

Ο Παπ Σισέ του Ολυμπιακού γυρίζει στην Ελλάδα τροπαιούχος με τη Σενεγάλη, με επιπλέον χρήματα στον λογαριασμό του, με εκτάσεις γης στη χώρα του, αλλά και... 30 τόνους τσιμέντο για πάρτη του.

Η Σενεγάλη κατέκτησε το Copa Africa για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Παπ Σισέ του Ολυμπιακού και οι συμπαίκτες του σήκωσαν το τρόπαιο στο Καμερούν την περασμένη Κυριακή (6/2), έχοντας επικρατήσει της Αιγύπτου με 4-2 στα πέναλτι. Η αποστολή επέστρεψε στο Ντακάρ, την πρωτεύουσα της χώρας, όπου η αποστολή γνώρισε αποθεωτική υποδοχή. Ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Αλιού Σισέ έζησαν μοναδικές στιγμές, τις οποίες μοιράστηκαν στα social media. Οι απανωτές νίκες και η κατάκτηση του Κυπέλλου έφεραν μια σειρά από μπόνους σε κάθε μέλος της αποστολής που έδωσε το παρών στο τουρνουά.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει, ο καθένας θα λάβει 76.000 ευρώ, μια έκταση 200 τετραγωνικών μέτρων στο Ντακάρ και ακόμα μία 500 τετραγωνικών μέτρων στο Διαμνιάδιο, μια νέα υπό κατασκευή πόλη, περίπου 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Όχι όμως μόνο αυτά. Η SOCOCIM, η οποία είναι χορηγός της εθνικής Σενεγάλης, αποφάσισε να διαθέσει για κάθε μέλος της αποστολής 30 τόνους τσιμέντο. Πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι τα μπόνους που αποφασίστηκε να δοθούν είναι υπερβολικά πολλά, καθώς πρόκειται για ήδη ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκι Σολ, ο πρόεδρος της Σενεγάλης, τίμησε τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο στο Ντακάρ. Η περασμένη Δευτέρα, μάλιστα, η επόμενη δηλαδή της κατάκτησης του τροπαίου, ορίστηκε ως αργία, προκειμένου να απολαύσει ο κόσμος τη σπουδαία επιτυχία της εθνικής ομάδας στα γήπεδα του Καμερούν.

@Photo credits: INTIME
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα