Σενεγάλη: Επιβραβεύει με χρήματα και γη τους νικητές του Copa Africa

Σενεγάλη: Επιβραβεύει με χρήματα και γη τους νικητές του Copa Africa

Κώστας Τόπας
Σενεγάλη: Επιβραβεύει με χρήματα και γη τους νικητές του Copa Africa

bet365

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Σενεγάλης θα λάβουν ο καθένας από 76.000 ευρώ, ένα οικόπεδο 200 τετραγωνικών μέτρων στο Ντακάρ και ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων στο Διαμνιάδιο, ως μπόνους για την κατάκτηση του Copa Africa.

Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, Μάκι Σολ, απένειμε χρήματα και γη στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής την περασμένη Κυριακή (06/02) κόντρα στην Αίγυπτο.

«Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα λάβουν ο καθένας 50 εκατομμύρια CFA (76.000 ευρώ), ένα οικόπεδο 200 τετραγωνικών μέτρων στο Ντακάρ και ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων στο Διαμνιάδιο, μια νέα πόλη υπό κατασκευή περίπου 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα», ανέφερε ο Μάκι Σολ στο Twitter.

Οπως επίσης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σενεγάλης, παρασημοφόρησε τα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής, που διεξήχθη στο Καμερούν, με το Εθνικό Τάγμα του Λιονταριού, την υψηλότερη διάκριση σε αυτή τη χώρα της Δυτικής Αφρικής.

Ο Μάκι Σολ τίμησε τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο στο Ντακάρ, ενώ μάλιστα όρισε αργία την Δευτέρα, την επόμενη δηλαδή ημέρα μετά την κατάκτηση του τροπαίου, προκειμένου να απολαύσει ο κόσμος αυτή τη σπουδαία επιτυχία της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα