Γουινέα: Στον αστράγαλο το πρόβλημα του Αγκιμπού, επιβεβαίωση από την ομοσπονδία

Δημήτρης Σαμόλης
Γουινέα: Στον αστράγαλο το πρόβλημα του Αγκιμπού, επιβεβαίωση από την ομοσπονδία

bet365

Στελέχη της ομοσπονδίας της Γουινέας παραδέχτηκαν στο Gazzetta ότι ο Αγκιμπού Καμαρά έγινε αλλαγή στο νικηφόρο (1-0) ματς εναντίον του Μαλάουι λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Η Γουινέα έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο Κόπα Άφρικα με το 1-0 σε βάρος του Μαλάουι, αλλά ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και ακολούθως έγινε αλλαγή. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε δεξιά στην τριάδα της μεσαίας γραμμής πλάι στον Κεϊτά της Λίβερπουλ και τον Ντιαβαρά της Ρόμα, αντικαταστάθηκε από τον Ιμπραϊμά Σισέ τη βελγικής Σερένγκ. Σύμφωνα με τα media της Γουινέας, ο Αγκιμπού «μπήκε στα αποδυτήρια κουτσαίνοντας».

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή δεν έγιναν γνωστές. Το Gazzetta επικοινώνησε με στελέχη της ομοσπονδίας της Γουινέας, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι ο Αγκιμπού έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ως εκεί. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το πρόβλημα του νεαρού παίκτη δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πως απλά θα χρειαστεί λίγη ξεκούραση.

Σε κάθε περίπτωση, εντός των επόμενων ωρών/ημερών θα φανεί αν ο Αφρικανός προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά, απέναντι στη Σενεγάλη, που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (14/1, 14.00) στην πόλη Bafoussam του Καμερούν.

Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση εναντίον του Μαλάουι ο Αγκιμπού έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, όταν και τα δύο σουτ που επιχείρησε από κοντά «εξουδετερώθηκαν» από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Αυτή ήταν η ένατη συμμετοχή του με τη Γουινέα σε επίσημο παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα