Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Οι 11άδες του μεγάλου τελικού (pics)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Οι 11άδες του μεγάλου τελικού (pics)

bet365

Με εξάρι τον Γκουντογκάν ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, βασικό τον Στέρλινγκ και χωρίς Ρόδρι ή Φερναντίνιο παρατάσσει τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Βασικοί οι Μεντί-Καντέ για την Τσέλσι, δείτε αναλυτικά τις 11άδες.

Πάνοπλες με στόχο την κούπα με τα μεγάλα αυτιά τίθενται αντιμέτωπες στο «Ντραγκάο» Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (22:00, ΕΡΤ1, Cosmotesports1HD).

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν την τελευταία εβδομάδα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν από πλευράς Πολιτών και οι Καντέ-Μεντί για τους Μπλε, παίρνουν κανονικά φανέλα βασικού στον μεγάλο τελικό.

Ο Τόμας Τούχελ δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στα υπόλοιπα πρόσωπα, κάτι που δεν ισχύει και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έριξε στην 11άδα τον Στέρλινγκ μαζί με Μαχρέζ-Φόντεν στη γραμμή κρούσης και τοποθετεί Γκουντογκάν-Ντε Μπρόινε στον άξονα. Ρόδρι και Φερναντίνιο μένουν στον πάγκο.

Δείτε αναλυτικά τους 22 του τελικού:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα