Τούχελ: «Εχουμε την αυτοπεποίθηση για την κούπα»

Gazzetta team
Τούχελ: «Εχουμε την αυτοπεποίθηση για την κούπα»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως η Τσέλσι είναι το αουτσάιντερ, όμως έχει αυτοπεποίθηση για την κατάκτηση του Champions League.

«Η Τσέλσι έχει την αυτοπεποίθηση για να κατακτήσει το Champions League» τόνισε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πάντως πως οι Μπλε δεν είναι το φαβορί.

«Βρισκόμαστε εδώ για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ίσως είμαστε με μικρή διαφορά το αουτσάιντερ. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Ελπίζω να μείνει έτσι η κατάσταση και μετά τη σημερινή προπόνηση.

Δεν μπορώ να πω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους. Έχει να κάνει με τη δίψα, με το πόσο πολύ το θέλεις. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Εχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο είναι σημαντικό να έχεις σε έναν τελικό» και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο... ρώσικης ρουλέτας «Εχουμε βρει ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι».

Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε και την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα λέγοντας: «Περιμένω μια πολύ διαφορετική 11άδα από την Σίτι. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Σίτι, την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα όταν ο Πεπ είναι στον πάγκο. Είναι, ίσως, αυτή τη στιγμή, η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκουαρδιόλα: «Θα μείνω σίγουρα στη Μάντσεστερ Σίτι»

Σίτι vs. Τσέλσι: Από την Championship, στον τελικό

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα