Γκουαρδιόλα: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μόνο χρήματα»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μόνο χρήματα»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μόνο... χρήματα και στάθηκε στις μικρές λεπτομέρειες που οδηγούν στην επιτυχία, εμπλέκοντας ακόμη και τ' άστρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και στη ρεβάνς (2-0) την Παρί Σεν-Ζερμέν εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Champions League, όπου περιμένει την Τσέλσι ή τη Ρεάλ (5/5, 22:00). Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς τόνισε ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μόνο... χρήματα, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εύκολο να φτάνεις στον τελικό και έδωσε και αστροφυσικό τόνο στην εξήγησή του.

«O κόσμος πιστεύει είναι εύκολο να φτάσεις στον τελικό, ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή έγινε στο παρελθόν θα φτάνεις κάθε χρόνο στον τελικό. Αποκτά νόημα όλο αυτό που έχουμε κάνει τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια. Νικήσαμε στο πρώτο ματς γιατί περάσαμε την μπάλα ανάμεσα στα πόδια των αντιπάλων, σήμερα είχε ο Μαρκίνιος δοκάρι, ή θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι μια φάση που δεν ήταν πέναλτι.

Θέλω να πω ότι μπορείς να μείνεις εκτός για μικρές λεπτομέρειες. Η Γιουνάιτεντ το πήρε επειδή γλίστρησε ο Τέρι, αλλά και την άλλη φορά στο τελευταίο λεπτό κόντρα στην Μπάγερν, η Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στο 93'. Είναι δύσκολη διοργάνωση και τα άστρα... εμπλέκονται.

Είναι απίστευτο αποτέλεσμα. Εδώ και 10-12 χρόνια η ομάδα έχει επενδύσει τόσα χρήματα, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μόνο τα χρήματα. Αν ο κόσμος θέλει να πιστεύει ότι είναι μόνο χρήματα, εντάξει. Αλλά το κλαμπ έχει κάνει τόσα πράγματα σε δύσκολους καιρούς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα