Παρί - Μπασακσεχίρ: Ο Μακέλι θα είναι ο νέος διαιτητής

Κώστας Ζάλιαρης
Παρί - Μπασακσεχίρ: Ο Μακέλι θα είναι ο νέος διαιτητής

bet365

Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε ώστε να διευθύνει την συνέχιση του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ απόψε, ξεκινώντας από το 14ο λεπτό της αναμέτρησης μετά την επεισοδιακή αναβολή της Τρίτης.

Ο Ολλανδός ρέφερι θα είναι εκείνος που θα «σφυρίξει» το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού με το οποίο ασχολείται όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος από το βράδυ της Τρίτης έπειτα από την αναβολή για τις καταγγελίες της Μπασακσεχίρ περί ρατσιστικής έκφρασης του τέταρτου, Σεμπάστιαν Κολτέσκου, προς τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας.

Η UEFA έδειξε με την απόφαση που πήρε πως κάθε άλλο παρά παρεξήγηση ή υπερβολή ήταν αυτό που συνέβη στο γήπεδο με τον Ουεμπό να ωρύεται από τη στιγμή που άκουσε τη λέξη «νέγρος» από τον Κολτέσκου και τους ποδοσφαιριστές των Παρί και Μπασακσεχίρ ενωμένους κατά του ρατσισμού ν' αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο...

Φυσικά όλο το υπόλοιπο τιμ των διαιτητών θα είναι διαφορετικό από αυτό που είχε οριστεί και παρουσιάστηκε την Τρίτη στο «Παρκ ντε Πρενς»...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα