Σαν σήμερα: Οταν ο Ολυμπιακός υπέταξε την Ρεάλ στο «Καραϊσκάκης» (pics & vid)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Οταν ο Ολυμπιακός υπέταξε την Ρεάλ στο «Καραϊσκάκης» (pics & vid)

bet365

Τέτοια ημέρα πριν από 15 χρόνια ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Ρεάλ για τους ομίλους του Champions League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες της ιστορίας του.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα έγραφε ιστορία, καθώς πήρε τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μία νίκη η οποία ήρθε απέναντι σε μία αδιάφορη βαθμολογική Ρεάλ, ωστόσο δεν θα μπορούσε παρά να είναι σημαντική για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι.

Ο αγώνας για τον Ολυμπιακό, δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά καθώς ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο έβδομο λεπτό και έτσι έληξε και το ημίχρονο. Μάλιστα, αυτό το γκολ ήταν και το πρώτο για τον 19χρονο τότε Ισπανό κεντρικό αμυντικό στο Champions League.

Ο Ράμος ακόμα και σήμερα έχει να θυμάται το παρθενικό του τέρμα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή ως μία από τις σημαντικότερες στην καριέρα του.

«Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Το πρώτο μου γκολ ήρθε με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ραούλ Μπράβο. Τα χρόνια πέρασαν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης», είχε δηλώσει πρόσφατα ο αρχηγός των «μερένγκες».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν κάτω και στο 50' ο Έρολ Μπουλούτ ισοφάρισε με ωραίο σουτ στην κίνησε, ενώ στο 87' ήρθε ο Ριβάλντο για να σκοράρει μετά από ωραία πάσα του Γιάγια Τουρέ και να ολοκληρώσει με αυτόν τον τρόπο την ανατροπή, δίνοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ολυμπιακός (Τροντ Σόλιντ): Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Καψής (65' Κωστούλας), Σούρερ, Μπουλούτ, Στολτίδης, Τουρέ, Ριβάλντο, Καφές (80' Μπαμπαγκίντα), Τζόρτζεβιτς, Ντάνι (58' Οκκάς)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρο): Λόπες, Ντιόγκο, Ράμος, Παβόν, Μπράβο, Ντε λα Ρεντ (81' Γκαρσία), Γκράβεσεν, Μπαπτίστα, Μπαλμπόα (58' Μαρτίν), Ρομπίνιο (80' Χουράδο), Σολδάδο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα