Γκλάντμπαχ – Ιντερ 2-3: Λουκάκου και VAR την κράτησαν ζωντανή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γκλάντμπαχ – Ιντερ 2-3: Λουκάκου και VAR την κράτησαν ζωντανή (vid)

bet365

Ο Λουκάκου που χτύπησε δύο φορές και το VAR που έσωσε την Ιντερ στο φινάλε, της χάρισαν την κρίσιμη νίκη (2-3) στη Γκλάντμπαχ και της επιτρέπουν να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική.

Οποτε βρίσκεται στο χορτάρι, η Ιντερ μεταμορφώνεται σε κάτι τρομακτικό μπροστά. Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι εκείνος που όταν όλα μοιάζουν δύσκολα, της δίνει ελπίδα. Και από πέρσι που πήγε εκεί, το κάνει ξανά και ξανά. Και το επανέλαβε στην τόσο κρίσιμη εξόρμηση στη Γκλάντμπαχ. Εκεί όπου η Ιντερ πέρασε με 2-3 και με την πρώτη νίκη της στον όμιλο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ με τον Νταρμιάν (17') έπειτα από ασίστ του Γκαλιαρντίνι. Το φοβερό σε αυτή τη φάση ήταν ότι για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια συνδυάστηκαν δύο Ιταλοί σε γκολ στο Champions League. Ο Πλεά που κάνει φοβερές εμφανίσεις στον όμιλο, ισοφάρισε (45'+1'), αλλά έπειτα ανέλαβε ο Λουκάκου, ο οποίος χτύπησε εις διπλούν (64', 73'), βρίσκοντας δίχτυα 13 φορές συνολικά σε 15 ευρωπαϊκά ματς με τους Νερατζούρι. Ο Πλεά όμως το πάλευε ακόμα. Μείωσε (75') και ισοφάρισε στο 85', αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Σαχτάρ επί της Ρεάλ Μαδρίτης, το διπλό της Ιντερ σημαίνει πλέον ότι για να περάσει, θέλει νίκη επί τη Σαχτάρ εντός και να μην έρθει ισόπαλο το Ρεάλ-Γκλάντμπαχ. Ενα τέτοιο αποτέλεσμα θα τις έστελνε πακέτο στους “16”.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Γιάντσκε (46' Ζακάρια), Βεντ (78' Βεντ), Λάινερ, Γκίντερ, Στιντλ (70' Εμπολό), Κράμερ, Λάζαρο, Νόιχαουζ, Πλεά, Τιράμ

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Γιανγκ, Νταρμιάν (60' Χακίμι), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Λαουτάρο Μαρτίνες (71' Αλέξις Σάντσες), Λουκάκου.


Αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0
Γκλάντμπαχ – Ιντερ 2-3

Βαθμολογία
1. Γκλάντμπαχ 8 (16-7)
2. Σαχτάρ 7 (5-12)
3. Ρεάλ Μ. 7 (9-9)
4. Ιντερ 5 (7-9)

Τελευταία αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου)
Ιντερ – Σαχτάρ
Ρεάλ Μ. Γκλάντμπαχ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα