Μασούρας: «Ευχαριστημένοι μόνο με νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ»

Μασούρας: «Ευχαριστημένοι μόνο με νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ»

Gazzetta team
Μασούρας: «Ευχαριστημένοι μόνο με νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ»

bet365

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα αντιμετωπίσει την Μαρσείγ ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Μασσαλία εκεί όπου την Τρίτη (01/12, 22:00) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μαρσέιγ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη Γαλλία, αναφέρθηκε στο εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του θα αγωνιστεί έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο.

«Νομίζω ότι είναι μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό που θα μας κάνει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η νίκη, για αυτό πάμε στη Μασσαλία και νομίζω ότι αυτό θα επιδιώξουμε και για αυτό θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το που έχει επικεντρωθεί ο προπονητής για το αυριανό ματς:

«Επειδή είναι και λίγος ο χρόνος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έχουμε προλάβει να καταστρώσουμε πλήρως τα σχέδια μας, όμως θα είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο ματς».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα