Η μάχη Σέρχιο Ράμος και Πικέ για τα γκολ του Champions League (vids)

Gazzetta team
Η μάχη Σέρχιο Ράμος και Πικέ για τα γκολ του Champions League (vids)

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ έφτασε τα 15 γκολ στο Champions League και θέλει δύο ακόμα για να γίνει Νο1 αμυντικός σκόρερ στον θεσμό. Ο Σέρχιο Ράμος μετράει ένα λιγότερο, αν και τα δικά του είναι πιο σημαντικά.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μεταξύ τους υπάρχει μία άτυπη αντιζηλία. Και εάν όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα οι δυο τους δεν υπήρξαν εχθροί, λίγο ο Τύπος, λίγο οι οπαδοί, τους έβαλαν σε μία σχετική αντιπαράθεση. Τώρα όμως αυτή μπορεί να μεταφερθεί από την άμυνα στην επίθεση. Εκεί όπου Σέρχιο Ράμος και Ζεράρ Πικέ, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα αυτή την αγωνιστική, μάχονται για το ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ στο Champions League.

Αμφότεροι ξεκίνησαν να παίζουν στον θεσμό το 2004-'05, με τον Πικέ να έχει ένα περισσότερο, καθώς μετράει 15 τέρματα, ενώ ο Σέρχιο Ράμος ένα λιγότερο, αν και τα δικά του έχουν υπάρξει πιο κρίσιμα. Μπορεί λοιπόν ο ηγέτης των Μαδριλένων να είναι πολύ μπροστά στα γενικά γκολ (126 αντί 58), αλλά ο σέντερ μπακ της Μπάρτσα προπορεύεται στην Ευρώπη και θέλει δύο ακόμα για να γίνει ο κορυφαίος αμυντικός σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Στην κορυφή παραμένει ο Ρομπέρτο Κάρλος με 16 γκολ, ενώ ο Πικέ συγκατοικεί στη 2η θέση με τον Ιβάν Ελγκέρα. Ακολουθούν μετά τον Σέρχιο Ράμος οι Ντάνι Αλβες (12), Κριστιάν Πανούτσι (10), Τζον Τέρι (10), Μαρσέλο (9) και Φρανκ Ντε Μπουρ (8).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα