Κίμιχ: Εθισμένος στο Champions League! (vids)

Κίμιχ: Εθισμένος στο Champions League! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κίμιχ: Εθισμένος στο Champions League! (vids)

bet365

Ο Τζόσουα Κίμιχ έκρινε... like a boss και το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Λοκομοτίβ στη Μόσχα, με τον Γερμανό χαφ να έχει πλέον σημαντικότατη συμβολή στα πέντε πιο πρόσφατα της ομάδας του στο Champions League!

Ο... σχεδόν μόνιμα εκνευρισμένος ποδοσφαιριστής των Βαυαρών με τρομερό κοντρόλ και γυριστό σουτ στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Ρώσους χάρισε στην Μπάγερν ακόμα μια νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, επεκτείνοντας το τρομερό σερί νικηφόρων αγώνων στο τουρνουά στα 13 παιχνίδια!

Έπειτα από το γκολ που πέτυχε, ο Κίμιχ γύρισε προς τους συμπαίκτες του, άνοιξε τα χέρια του... όντας ο απόλυτος άρχοντας της στιγμής και πανηγύρισε με τους υπόλοιπους για την καθοριστική στιγμή και την εξασφάλιση ακόμα μιας νίκης.

Μετά τα περσινά προημιτελικά με την Μπαρτσελόνα όπου είχε γκολ και ασίστ, είχε καταφέρει να «σερβίρει» δυο γκολ απέναντι στην Λυών στα ημιτελικά του περσινού Final-4 της Λισαβόνας, είχε ασίστ κόντρα στην Παρί στον μεγάλο τελικό, συνέβη το ίδιο στην φετινή πρεμιέρα κόντρα στην Ατλέτικο και τώρα με την Λοκομοτίβ Μόσχας σκόραρε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα