Κριστιάνο Ρονάλντο: Αν παραμείνει ασυμπτωματικός, παίζει με Μπαρτσελόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αν παραμείνει ασυμπτωματικός, παίζει με Μπαρτσελόνα!

bet365

Η κατάσταση της υγείας του Κριστιάνο Ρονάλντο παρά το γεγονός πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, θα είναι τελικά εκείνη που θα κρίνει τη συμμετοχή του στο ματς της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα στις 28 του μηνός!

Ο CR7 παραμένει απόλυτα ασυμπτωματικός, δεν έχει ανεβάσει ούτε δέκατα όλες αυτές τις μέρες κατά τις οποίες έχει διαγνωστεί με τον Covid-19 και προσπαθεί να προλάβει την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» για τους ομίλους του Champions League, ώστε να συναντηθεί ξανά για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια με τον Λιονέλ Μέσι!

Ο κανονισμός της UEFA είναι τέτοιος που θέλει τους ποδοσφαιριστές που έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό, να έχουν επιστρέψει αρνητικό τεστ μια εβδομάδα πριν από το παιχνίδι που θα παίξουν, ωστόσο, η κατάσταση του Κριστιάνο ενδεχομένως να τον βοηθήσει!

Η Γιουβέντους, όπως αναφέρει η AS, έχει ενημερώσει αναλυτικά την UEFA για την πορεία της υγείας του Πορτογάλου σούπερ σταρ και για το γεγονός πως δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό σύμπτωμα όλες αυτές τις μέρες, καταφέρνοντας μάλιστα να γυμνάζεται εντατικά!

Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε δεν αποκλείεται τελικά να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τους Καταλανούς και ο κόσμος να παρακολουθήσει ακόμα μια μεγάλη κόντρα του με τον Μέσι!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα