Παρί – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ξαναπήγε και της το... ξανάκανε! (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Παρί – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ξαναπήγε και της το... ξανάκανε! (vid)

bet365

Επειτα από 19 μήνες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στον τόπο του... εγκλήματος, για να σκοτώσει (1-2) και πάλι την Παρί, με τον Ράσφορντ σε στιγμές deja vu να καθαρίζει στο φινάλε.

Πριν από 19 μήνες πήγε στο Παρίσι ως αουτσάιντερ και έφυγε από εκεί με μία τρελή πρόκριση χάρη στο 1-3. Το έκανε με πέναλτι του Ράσφορντ στο φινάλε, για να βιώσει το βράδυ της Τρίτης το τρελό deja vu. Και πάλι με μπουμ του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε ξανά στο Παρίσι, καθαρίζοντας 1-2 την Παρί, η οποία ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς της την έκαναν έτσι και τις δύο φορές οι Κόκκινοι Διάβολοι, οι οποίοι είχαν και πολύ σημαντικές απουσίες.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε και άγχωσε με εκείνη την προπέρσινη ανάμνηση τους Γάλλους. Ο Μπρούνο Φερνάντες που είναι σπεσιαλίστας στα πέναλτι, αστόχησε σε δεύτερο διαδοχικό (23') σε λίγες μέρες, αλλά ο Κέιλορ Νάβας είχε πάρει πλεονέκτημα για την απόκρουση, έχοντας βγει πρώιμα από την εστία του. Στην επανάληψη της εκτέλεσης ο Πορτογάλος μέσος βρήκε δίχτυα. Λίγο αργότερα (39') ο ΜακΤόμινεϊ με κεφαλιά άγγιξε το 0-2.

Η Παρί που πίεζε από το ξεκίνημα, δεν μπορούσε να νικήσει τον εκπληκτικό Ντε Χέα, ο οποίος έφτιαξε με τα γάντια του τρία απίθανα highlights. Ο,τι όμως δεν έκαναν οι γηπεδούχοι, το έπραξε άθελά του από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά αυτογκόλ ο Μαρσιάλ (55'). Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε random, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρους και να απειλούν. Τελικά ο Ράσφορντ με διαγώνια βολίδα άφησε για ακόμα μία φορά ξερούς τους Παριζιάνους.


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Παρί (Τόμας Τούχελ): Κέιλορ Νάβας, Κιμπέμπε, Ντιαλό, Κουρζαβά (86' Μπακέρ), Φλορέντσι (79' Νταγκμπά), Ερέρα (78' Ραφίνια), Γκουέγ (46' Κιν), Ντι Μαρία (86' Σαράμπια), Περέιρα, Νεϊμάρ, Μπαπέ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Τουανζέμπε, Λίντελοφ, Σο, Τέλες (67' Πογκμπά), Γουάν-Μπισάκα, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες (88' Φαν ντε Μπέεκ), Μαρσιάλ (88' Τζέιμς), Ράσφορντ.


Βαθμολογία 8ου ομίλου
1. Λειψία 3 (2-0)
2. Μαν.Γιουνάιτεντ 3 (2-1)
3. Παρί 0 (1-2)
4. Μπασακσεχίρ 0 (0-2)


Παρί – Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2
Λειψία – Μπασακσεχίρ 2-0


Επόμενη αγωνιστική (28/10)
Μπασακσεχίρ – Παρί
Μαν. Γιουνάιτεντ - Λειψία

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα