Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα σχολιάζει (και) τον Ολυμπιακό! (vid)

Gazzetta team
Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα σχολιάζει (και) τον Ολυμπιακό! (vid)

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ προστέθηκε στο τιμ των σχολιαστών του τηλεοπτικού καναλιού της «Equipe» και, μεταξύ άλλων, θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Μαρσέιγ στο Champions League, με πρώτο αυτό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 21/10, 22:00, Cosmote Sport 2 HD).

Ελλείψει ποδοσφαιρικής δράσης (του), ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκει τρόπο για να είναι κοντά στην αγαπημένη του μπάλα, αναλαμβάνοντας ρόλο σχολιαστή για λογαριασμού του τηλεοπτικού καναλιού της «Equipe».

Ο 39χρονος άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού θα σχολιάζει ποδοσφαιρικά παιχνίδια και, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τους αγώνες της Μαρσέιγ (μια από τις 13 ομάδες της καριέρας του) στο Champions League, με πρώτο βεβαίως την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 21/10, 22:00, Cosmote Sport 2 HD).

«Θα ήταν κρίμα να μην είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής ή σχολιαστής» ανέφερε στο μήνυμα... αυτό – καλωσορίσματος ο Σισέ, προσθέτοντας ότι «θέλω να δώσω στους φιλάθλους την προοπτική κάποιου που έχει παίξει, που γνωρίζει καλά για τι πράγμα μιλάει».

Salut à tous Très content d intégrer la team de @lequipe dans #lequipedusoir A partir de ce vendredi 16 octobre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Djibril Cisse A.K.A TCHEBA (@djibrilcisse1981) στις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα