Ίνγκασον: «Το δεύτερο γκολ μας... έκοψε τα πόδια»

Gazzetta team
Ίνγκασον: «Το δεύτερο γκολ μας... έκοψε τα πόδια»

bet365

Στην ατυχία που είχε η ομάδα του ειδικά στο ματς της Ρωσίας, στάθηκε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον αναφέροντας για το ματς της Τούμπας πως το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ... έκοψε τα πόδια των «ασπρόμαυρων».

Ο Ίνγκι Ίνγκασον εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, με τον κεντρικό αμυντικό των «ασπρόμαυρων» να αναφέρει τα εξής: «Δεν μπορώ να πω πολλά. Στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ. Είχαμε για 90 λεπτά τον έλεγχο, κυριαρχήσαμε. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και ήταν μια ψυχρολουσία για εμάς, παλέψαμε και πετύχαμε το 1-1, δεχθήκαμε όμως το δεύτερο γκολ που μας «έκοψε» τα πόδια.

Σε γενικές γραμμές μας κόστισαν πολύ τα δύο λάθη που κάναμε, τα πληρώσαμε ακριβά και αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, για να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη, που σε τέτοιο επίπεδο τα πληρώνεις.

Tώρα που έχουν τελειώσει οι αγώνες, πράγματι μας επηρέασε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Νομίζω σε κάθε περίπτωση, θα έλεγα ότι υπήρχαν αρκετά σημεία κλειδιά. Ήταν το χαμένο πέναλτι στη Ρωσία, ήταν το δοκάρι του Ομάρ. Δεχθήκαμε κάποια φτηνά γκολ. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτές τις στιγμές».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα