«Λύτρωση» στο 90' η Ομόνοια και τώρα... Ολυμπιακός (pics & vids)

Gazzetta team
«Λύτρωση» στο 90' η Ομόνοια και τώρα... Ολυμπιακός (pics & vids)

bet365

Η Ομόνοια πήρε νίκη-θρίλερ με φανταστικό απευθείας φάουλ του Κίκο στο 90' απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας και συνέχισε φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα play-offs του Champions League (23/9, 22:00, Cosmotesport1).

«Αλύγιστη» δείχνει στο φετινό πρωτάθλημα Κύπρου η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-off του Champions League (23,29/9), Ομόνοια.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας, χάρη στο απίθανο χτύπημα φάουλ του Κίκο με τη συμπλήρωση των 90' που ξεσήκωσε το «ΓΣΠ» κι έμεινε αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι (2η στην ισοβαθμία με 8 βαθμούς).

Ο Τζιόνης είχε βάλει το «Τριφύλλι» μπροστά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Τρουγιόλς να ισοφαρίζει στο 68', αλλά η απάντηση από τον Πορτογάλο αμυντικό στο τέλος διεύρυνε την φόρμα της κυπριακής ομάδας, που έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης« για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Ομόνοια (Μπεργκ): Kυριακίδης, Μαυρίας, Βενιζέλου, Παναγιώτου, Κίκο, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Ντούρις (70΄ Σενέ), Λοΐζου, Ασάντε (56΄ Κακουλλής, 90΄Λανγκ).

ΑΕΚ Λάρνακας (Κανέδα): Τόνιο, Τρουγιόλς, Νάντο (57΄ Ναράνχο), Μοϊσόφ, Χέιτλι (73΄ Μαρτίνεθ), Γκονζάλες (46΄ Ιωάννου), Φερνάντες, Σπόλιαριτς, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Άμπραχαμ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα