ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η Μπεσίκτας (pics)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η Μπεσίκτας (pics)

bet365

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Μπεσίκτας για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (25/8) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αποστολή της Μπεσίκτας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 14:00 και κατά την άφιξη της τουρκικής ομάδας τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ ήταν δρακόντεια.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής πέρασαν από τον απαραίτητο έλεγχο (θερμομέτρηση) και παρέδωσαν τα έγγραφα με το μοριακό έλεγχο για τον Covid-19 στον οποίο υποβλήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης υποδέχθηκε εκ μέρους του ΠΑΟΚ την αποστολή στο αεροδρόμιο, ενώ το ίδιο αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διαδρομή και την άφιξη της τουρκικής ομάδας στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης, και στο οποίο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/8), οι Γιαλτσίν και Χάτσινσον θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στις 18:30 και λίγο αργότερα η Μπεσίκτας θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα