Λεβαντόφσκι: Ξεκίνησε τη σεζόν 30 ετών και την ολοκλήρωσε στα 32! (vid)

Λεβαντόφσκι: Ξεκίνησε τη σεζόν 30 ετών και την ολοκλήρωσε στα 32! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λεβαντόφσκι: Ξεκίνησε τη σεζόν 30 ετών και την ολοκλήρωσε στα 32! (vid)

bet365

Ολοκληρώνοντας τη φετινή αγωνιστική περίοδο το βράδυ της 23ης Αυγούστου του 2020, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βίωσε κάτι μοναδικό, αφού, όταν ξεκίνησε η σεζόν ήταν 30 ετών και τώρα που ολοκληρώθηκε έχει πλέον πατήσει τα 32!

Ο «καυτός» Πολωνός στράικερ που τερμάτισε ως πρώτος σκόρερ στην Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας αλλά και το Champions League, ναι μεν δεν κατάφερε να φτάσει στο ρεκόρ τερμάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά στην πιο σπουδαία ποδοσφαιρική χρονιά της καριέρας του, πανηγύρισε το τρεμπλ.

Λόγω της αναβολής μετά την έξαρση του κορονοϊού τον περασμένο Μάρτιο και τις ημερομηνίες που ορίστηκαν για τη συνέχιση του Champions League με το Final-8 στη Λισαβόνα, ο «Λέβα» έκανε... δυο φορές γενέθλια μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο!

Αν θέλει κανείς να εξαιρέσει το Super Cup Γερμανίας που διεξήχθη στις 3 Αυγούστου του 2019, το πρώτο παιχνίδι της Μπάγερν για το DFB Pokal ήρθε στις 12/8. Ο Λεβαντόφσκι, ήταν ακόμα 30 ετών και μπήκε στα 31 την 21η Αυγούστου.

Η σεζόν εξελίχθηκε, αναβλήθηκε την άνοιξη του 2020, ο Πολωνός επιθετικός επέστρεψε μαζί με το ποδόσφαιρο, πανηγύρισε Bundesliga και Κύπελλο, έκλεισε και τα 32 του χρόνια με την Μπάγερν να φτάνει μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Champions League και δυο μέρες μετά τα 32α γενέθλιά του, πήρε και την ευρωπαϊκή κούπα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα